Kesä-Lasol tepsii tuulilasin hyönteislikaan

Kesällä tuulilasiin kertyy hyvin erilaista likaa kuin talvella. Siinä missä talvella lentää tiesuola, kesällä tuulilasi täyttyy nopeasti hyönteisten raadoista. Erilaiset liat vaativat luonnollisesti puhdistusaineelta eri ominaisuuksia, joten mikäli lasinpesunestesäiliössäsi on vielä talvilaatuista nestettä, kannattaa sinne täyttää pikimmiten tehokasta Kesä-Lasol -lasinpesunestettä.

Kesä-Lasol on käyttövalmis lasinpesuneste
Kesä-Lasol ja Itikka-Lasol -pakkaukset
Lasolin kesätuotteet tunnistaa vihreästä etiketistä.

Talvilaatuisissa lasinpesunesteissä keskiössä on pakkasenkestävyys, mutta kesällä jäätyminen ei ole ongelma. Sen sijaan Lasol-kesätuotteet sisältävät hyönteisproteiineja rikkovia ainesosia, jotka tehoavat erityisesti ötököiden aiheuttamaan, tahmeaan likaan. Lopputuloksena puhdas tuulilasi läpi kesän!

Käyttövalmis Kesä-Lasol myydään kahden litran pullossa. Raikas koivun tuoksu. Lasolin kesätuotteet tunnistat vihreästä etiketistä.

Tuotenumero: 100-15702014

Itikka-Lasol -lasinpesunestetiiviste

Itikka-Lasol on kesäkäyttöön tarkoitettu lasinpesunestetiiviste, joka pesee lian ja irrottaa tehokkaasti hyönteiset tuulilasista ja ajovaloista. Yhdestä 100 ml pullosta saat jopa viisi litraa valmista lasinpesunestettä. Laimenna vedellä pullon ohjeen mukaan.

Tuotenumero: 100-1251152

 


Lasol – Suomen tunnetuin tuulilasinpesunestemerkki

Berner Oy on valmistanut Lasolia vuodesta 1995, ja siitä onkin vuosien varrella muodostunut Suomen tunnetuin lasinpesunestebrändi. Lasolin etanolipohjaiset tuulilasinpesunesteet valmistetaan Heinävedellä.

Lasolin lasinpesunesteet puhdistavat tuulilasin ja ajovalot kirkkaiksi, muodostamatta tuulilasiin häiritsevää kalvoa tai raitoja. Pesevien ainesosien lisäksi tuotteet sisältävät myös tuulilasinpyyhkijöiden kumi- ja muoviosia hoitavia aineita.

> Koko valikoima Autoluettelossa

 

Muista myös SONAX XTREME Hyönteisirrote!

Jaa tämä artikkeli: