Kamasa Tools Choice on juuri sinulle sopiva kokonaisuus

Tarvitsisitko uuden työkaluvaunun ja siihen sopivat työkalut, mutta mikään valmiiksi täytetyistä vaunuista ei vastaa tarpeitasi? Ei hätää! Kamasa Tools Choice on konsepti, jossa voi koota tyhjästä korjaamovaunusta ja siihen haluamistaan työkalusarjoista juuri omanlaisensa kokonaisuuden.

Kamasa Tools Choice -valikoimassa on paljon erikokoisia ja -näköisiä työkaluvaunuja sekä laaja kattaus työkalusarjoja, joten varaa on, mistä valita. Valitse mieleisesi vaunu ja täytä se juuri niillä tuotteilla, joita tarvitset.

Kamasa Tools Choice -tyhjät työkaluvaunut
Tässä korjaamovaunussa on seitsemän laatikkoa, joihin mahtuu jopa 35 työkalusarjaa.

Kamasa Toolsin työkaluvaunut ovat luotuja kovaan korjaamokäyttöön; vaunut ovat vankkarakenteisia ja helposti liikuteltavissa pyörien avulla. Kaksi pyöristä on varustettu jarruilla, joten vaunu pysyy myös tukevasti paikoillaan.

Vaunujen laatikoissa on kuulalaakeroidut, käyttöä kestävät kiskot, jotka mahdollistavat laatikoiden aukeamisen kokonaan. Tämä helpottaa oikeiden työkalujen etsimistä, kun laatikon koko sisältö on kerralla nähtävissä. Kamasa Tools -vaunut on lisäksi varustettu keskuslukituksella, jonka avulla lukitset kaikki laatikot ja pidät sisällön turvassa.

Kamasa Tools -työkaluvaunuja löytyy kaikenkokoisiin tarpeisiin; valikoimasta löytyy niin pienempiä, 5 laatikon vaunuja kuin reilumman kokoisia, 13 laatikon vaunujakin. Korjaamovaunuja on myös mahdollista laajentaa oman makunsa mukaisiksi erilaisilla lisävarusteilla. Saatavilla on esimerkiksi lisälaatikostoja, ylähyllyjä, sivutasoja sekä magneettisia tasoja pienille osille, kuten ruuveille ja muttereille.

> Tyhjät työkaluvaunut Autoluettelossa

 

Kamasa Tools -työkalusarjat
Kamasa Tools -työkalusarjat istuvat täydellisesti vaunujen laatikoihin.

Työkaluvaunun tilankäyttö optimoituu, kun kyydissä on ainoastaan sellaisia välineitä, joita juuri itse tarvitset. Kamasa Toolsin valikoimasta löydät paljon erilaisia työkalusarjoja, jotka on suunniteltu istumaan vaunujen laatikoihin täydellisesti.

Sarjojen työkalut on aseteltu selkeästi kovapintaisille vaahtomuovialustoille, joissa ne pysyvät tallessa ja järjestyksessä kokomerkintöjen ja oikeankokoisten kolojen ansiosta. Kaikki sarjoissa olevat työkalut ovat tuttua lujaa Kamasa Tools -laatua ja niitä voi ostaa myös erikseen.

> Työkalusarjat Autoluettelossa


 

Kamasa Tools -työkaluvaunut, -sarjat ja korjaamokalusteet yksissä kansissa?

Tutustu uudistuneeseen kuvastoon!

Kuvasto on myös tilattavissa paperisena tuotenumerolla KAM6.

 

Muista myös uudet työkaluvaunut: The colorful six!

Jaa tämä artikkeli: