Kahasta valtuutettu Kempower-jälleenmyyjä

Kaha ja suomalainen Kempower ovat tiivistäneet yhteistyötään, ja voimmekin ilolla ilmoittaa olevamme nyt valtuutettu Kempower-jälleenmyyjä. Kempower Oyj suunnittelee ja valmistaa luotettavia ja käyttäjäystävällisiä sähköajoneuvojen pikalatausratkaisuja.

Kempowerin tuotevalikoima kattaa kiinteät pikalatausjärjestelmät yksityisille, kaupallisille ja hyötyajoneuvoille ja liikuteltavan laturin, joka soveltuu erinomaisesti esimerkiksi korjaamokäyttöön. Kaikki Kempowerin latausjärjestelmät on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Vuonna 2017 perustetun Kempowerin liikevaihto kasvoi viime vuonna huikeat 103,6 miljoonaa euroa, ja yritys suunnittelee laajenemista Yhdysvaltoihin vuoden 2023 aikana.


Liikuteltava Kempower Movable Charger sopii korjaamokäyttöön

Kahan valikoimista löytyvät Kempower Movable Charger -pikalaturit edustavat uusinta teknologiaa sähköisten ajoneuvojen latauksessa. Laitteen liikuteltavuus tuo lataamiseen uusia käyttökohteita ja -mahdollisuuksia sekä laskee merkittävästi pikalatureihin liittyviä perustuskustannuksia. Liikuteltavuutensa ansiosta laite sopii erinomaisesti myös korjaamokäyttöön tai esimerkiksi tapahtumiin, joissa on tilapäinen tarve sähköautojen pikalataukselle.

Kempowerin liikuteltavat pikalaturit perustuvat DC-lataustekniikkaan ja laitteesta on saatavilla useita erilaisia pistokeversioita ja vaihtoehtoja. Laitteiden latausteho kohoaa parhaimmillaan 40 kW, ja ladata voi joko yhtä ajoneuvoa kerrallaan tai jakaa tehon kahdelle ajoneuvolle samanaikaisesti, jolloin latausteho ajoneuvoa kohti on 20 kW (laturit, joissa kaksi latauslähtöä). Lataus onnistuu niin sisä- kuin ulkotiloissa säällä kuin säällä, ja pikalaturia on mahdollista liikutella tarpeen mukaan.

Pikalaturilla voi ladata niin henkilöautoja, linja- ja kuorma-autoja kuin sähkökäyttöisiä työkoneitakin. Laturista löytyy useita eri pistokeversioita (CCS, CHAdeMO ja Type2), joten latauslaite soveltuu käytännössä kaikille Euroopassa myytäville sähköautoille. Kempower-pikalaturin asennus tapahtuu ns. ”Plug & Play” -periaatteella, käyttöönotto vaatii ainoastaan 63 A tai 32 A pistorasian.

Kempower Movable Charger -laite.
Tukevien renkaiden ansiosta Kempower Movable Charger -pikalaturia on helppo siirrellä.

Kempower Movable Charger

  • Latausteho: 20–40 kW
  • Saatavilla yhdellä tai kahdella latauslähdöllä
  • Saatavilla CCS-, CHAdeMo- ja Type2-lataukseen
  • Sopii lähes kaikkien Euroopassa myytävien sähköautojen lataukseen
  • Soveltuu ulkokäyttöön, käyttölämpötila: -30 – +50 ˚C
  • Helppo ”Plug & Play”-asennus
  • Tukevat pyörät helpottavat liikuttelua
  • Helppokäyttöinen 7” kosketusnäyttö
  • Mahdollisuus seurata latauksen edistymistä matkapuhelimesta QR-koodin avulla
  • Saatavilla 500 V -laiteversioita henkilöautoille sekä 800 V -latureita busseille ja raskaalle kalustolle

> Kempower-pikalataus Autoluettelossa

 

Kiinnostuitko?
Voit lähettää tarjouspyynnön liikuteltavasta Kempower-pikalaturista osoitteeseen: myynti(at)kaha.fi.

Tutustu Kempowerin englanninkielisiin kotisivuihin.

Jaa tämä artikkeli: