Huippusuositut SONAX XTREME -tarvikkeet

Kuluttajille suunnattu SONAX XTREME -sarja koostuu huippuluokan autonhoitotuotteista, jotka on suunniteltu tekemään auton puunaamisesta helppoa ja hauskaa puuhaa. Puhdistus- ja suojausaineiden lisäksi olennainen osa tuoteperhettä ovat huippusuositut SONAX XTREME -tarvikkeet, joiden avulla auton pesu ja kuivaus luonnistuvat käden käänteessä.

Uusi puhdistussieni sopii auton kaikkien sisäpintojen puhdistamiseen.
Uutta valikoimassa!
SONAX XTREME Sisäpintojen puhdistussieni

Uusin tulokas XTREME -tarvikevalikoimaan on tämän syksyn uutuustuote: SONAX XTREME Sisäpintojen puhdistussieni. Laadukas, kaksipuolinen puhdistussieni sopii erinomaisesti kaikkien sisäpintojen puhdistukseen, niin tekstiili-, nahka- kuin muovipinnoillekin.

Kaksipuolisen sienen pehmeämpi, sininen puoli on tarkoitettu herkemmille pinnoille ja hopeanharmaa puoli puolestaan vaikeamman lian puhdistamiseen erityisesti tekstiileistä. Puhdistussienen voi pestä pesukoneessa 60 asteessa.

 

Muut SONAX XTREME -tarvikkeet
SONAX XTREME Super Dry -kuivausliina on hämmästyttävän imukykyinen.

Uuden puhdistussienen lisäksi XTREME-tarvikevalikoimaan kuuluu kaksi kätevää liinaa: Super Dry -kuivausliina tehokkaaseen kuivaukseen ja mikrokuituliina vahan kiillotukseen ja viimeistelyyn.

Suuren suosion saavuttanut, innovatiivinen SONAX XTREME Super Dry -kuivausliina kuivaa maalipinnan nopeasti, hellävaraisesti ja jälkiä jättämättä. Todella imukykyinen ja kestävä liina, joka kestää myös konepesua erinomaisesti. Koko: 40 x 80 cm.

Korkealaatuinen SONAX XTREME Mikrokuituliina ulkopinnoille on puolestaan tarkoitettu nopeaan vahauksen kiillotukseen ja viimeistelyyn. Pehmeä materiaali on hellävarainen auton maalipinnalle. Koko: 40 x 40 cm.

Tutustu koko SONAX-tarvikevalikoimaan Autoluettelossa.

 

Lue lisää SONAX XTREME -tuotteista.

Jaa tämä artikkeli: