Hot Rod & Rock Show viikonloppuna Tampereella

Haussa kevätfiilistä, aurinkoa ja autokaunottaria? Tätä kaikkea on luvassa viikonloppuna Pirkkahallissa Tampereella, kun Hot Rod & Rock Show pärähtää käyntiin lauantaina 27.4.2019 klo 10! Kaksipäiväisessä tapahtumassa on esillä toinen toistaan upeampia harrasteautoja ja moottoripyöriä sekä alan tarvikkeita. Unohtamatta tietenkään loistavia esiintyjiä!

Tänä vuonna Hot Rod & Rock Show järjestetään jo 40. kertaa ja näyttelyn tarjonta on juhlavuoden mukainen; esillä on ennätysmäärä ulkomaista kalustoa, laajan kotimaisen kattauksen lisäksi. Tapahtumassa ovat mukana kaikki pohjoismaiden päheimmät hot rodit ja lisäksi luvassa on useita ensiesittelyjä, niin kotimaisista kuin ulkomaisistakin ajoneuvoista. Kaiken kaikkiaan autoja on esillä yli 250; perinteisistä jenkkiautoista tuning-menopeleihin ja rakennettuihin rekkoihin.

Autojen lisäksi Hot Rod & Rock Showssa on perinteiseen tapaan myös monenlaista oheisohjelmaa ja esiintyjää. Lauantaina hemmotellaan musiikin ystäviä, kun lavalle nousevat Heinämiehen Lato-orkesteri, Kotiteollisuus ja Stratovarius.

SONAX ja Kamasa Tools mukana messumeiningissä!

Koska autonhoitotuotteet, työkalut ja harrasteajoneuvot kuuluvat olennaisesti yhteen, olemme mukana messuhulinassa SONAXin ja Kamasa Toolsin tuotteilla. Tule tutustumaan messutarjouksiin ja kevään tuoteuutuuksiin A-halliin, osastolle 206. Osastomme tuotemyynnistä vastaa jälleen Suupohjan Varaosa ja Huolto.

Tuote-esittelyjen lisäksi osastollamme myllytetään autoa messukuntoon, joten kannattaa tulla paikalle katsomaan ja kuulemaan vinkit onnistuneeseen koneelliseen kiillotukseen. Mukana myös suosittu SONAX Popcorn-baari. Nähdään Pirkkahallissa!

Hot Rod & Rock Show -tapahtuma on avoinna

Lauantaina 27.4. klo 10 – 18
Sunnuntaina 28.4. klo 11 – 16

Lue lisää tapahtuman kotisivuilta.

Jaa tämä artikkeli: