FinnMETKO 2022 -näyttely järjestetään Jämsässä 1.-3.9.

Suomen suurin raskaskonealan ammatti- ja myyntinäyttely FinnMETKO 2022 järjestetään jälleen Jämsässä 1.–3.9.! Yli 200 hehtaarin näyttelyalueella on ulko- ja sisäosastoja sekä työnäytös-, koeajo- ja kilpailualueita.

Kyseessä on jo 19. kerta, kun FinnMETKO kokoaa yhteen Suomen raskaskonealan ammattilaiset. Myös Kaha on jälleen mukana näyttävällä osastolla, jossa esittelemme työkoneiden komponentteja ja lisävarusteita. Löydät meidät keskeiseltä sijainnilta, osastoilta 138-140. Tervetuloa moikkaamaan meitä ja tutustumaan tuoteuutuuksiin!

Kahan osasto FinnMETKO-näyttelyssä 2018.

FinnMETKO 2022 – Työnäytöksiä ja messumeininkiä

FinnMETKO on vuoden suurin ja monipuolisin raskaskonealan näyttely Suomessa, ja sen keskeistä antia ovat metsä- ja maarakennuskoneiden työnäytökset, puuenergialaitteiden haketus- ja murskausnäytökset sekä koneiden koeajot. Pääosa työnäytöksistä järjestetään Kaakkokammin soranottoalueella ja puunkorjuun työnäytökset päänäyttelyalueen ja Kaakkolammin välissä sijaitsevalla harvennushakkuualueella. Messuohjelmaan kuuluu myös erilaisia taitokilpailuja, jotka järjestetään Kisa-alueella, osastolla 1003. Luvassa on muun muassa metsäkoneen käytön sekä maanrakennuskoneen kuljettajien SM-kilpailut.

Näyttelyssä on esillä laaja kattaus maarakennuksen, puunkorjuun ja logistiikka-alan koneita, lisävarusteita, tarvikkeita ja varaosia tarjoavia yrityksiä sekä alan palveluyrityksiä. FinnMETKOssa on laajojen ulkoalueiden lisäksi myös suuri sisähalli, jossa on 90 osastoa.

Aukioloajat

FinnMETKO 2022 on avoinna yleisölle torstaista lauantaihin 1.-3.9.2022 klo 9–17.

Tapahtumavieraille on varattu runsaasti ilmaista pysäköintitilaa. Parkkialueiden ja porttien välillä kulkee maksuttomia FinnMETKO-busseja.

Päivälippu näyttelyyn: 20 €
Alle 16-vuotiaan maksutta vanhempien seurassa.

Lisätietoja näyttelystä: finnmetko.fi

Lämpimästi tervetuloa!

Jaa tämä artikkeli: