Filcar- pakokaasun poistolaitteet uutuutena Kahan valikoimassa

Kahan kattava korjaamotuotevalikoima on laajentunut entisestään. Uutuuksina valikoimassa ovat italialaisen Filcarin valmistamat pakokaasun poistolaitteet. Kaikki Filcarin tuotteet on valmistettu yrityksen omissa tehtaissa Italiassa.

Filcar- pakokaasun poistolaitteita asennettuna korjaamon seinään.
Filcar- pakokaasun poistojärjestelmä parantaa korjaamon sisäilmaa ja työturvallisuutta.

Pakokaasun poistolaitteet parantavat korjaamon sisäilmaa

Järkevästi toteutettu, tehokas pakokaasun poisto on tärkeä osa korjaamon työturvallisuutta, sillä toistuva altistuminen myrkyllisille kaasuille on terveydelle haitallista. Yksi pakokaasujen vaarallisimmista ainesosista on häkä, jota syntyy epätäydellisen palamisen yhteydessä. Pakokaasujen joutuminen hengityselimistöön voi johtaa huonovointisuuteen, tajuttomuuteen tai aiheuttaa pitkässä juoksussa jopa syöpää.

Filcar-logo
Italialainen Filcar on pakokaasunpoiston ammattilainen.

Italialainen Filcar on pakokaasujen poiston ammattilainen, joka tarjoaa ratkaisuja sekä korjaamo- että teollisuuskäyttöön. Yrityksen muita toimialoja ovat muun muassa savun- ja pölynpoisto, energiansyöttö ja varastointijärjestelmät. Filcar suunnittelee ja valmistaa tuotteet kahdessa omassa tehtaassaan Italiassa. Yrityksellä on jälleenmyyjiä yli 100 maassa ympäri maailmaa.

Kahan valikoiman Filcar-tuotteet

Filcar-pakokaasunpoistotuotteiden ensisijainen tavoite on parantaa työtilan ilmanlaatua niin, että tilassa on mukavaa ja turvallista työskennellä. Korjaamo voi koota omiin tarpeisiinsa sopivan Filcar-järjestelmän pakokaasuletkuista, -keloista, -puhaltimista ja -suulakkeista. Kahan valikoimassa on lisäksi yksi seinään asennettava, kokonaisvaltainen pakokaasunpoistojärjestelmä, joka sisältää puhaltimen, letkut, letkukannattimet sekä suulakkeet.

Kahan Filcar-tuotevalikoimassa on kahta erilaista letkukelaa: mekaaninen ja moottoroitu. Mekaaninen kela toimii jousella, kun taas moottoroidun letkukelan ohjaaminen on vaivatonta erillisen ohjausyksikön avulla. Molemmat kelat soveltuvat sekä seinä- että kattoasennukseen. Muista valita puhallin letkukelan tyypin mukaan! Myös pakokaasun poistoletku ja suulakkeet myydään erikseen. Filcarin poistoletku on puristumisen kestävää ja erittäin taipuisaa – letku palautuu nopeasti muotoonsa yliajon jälkeen. Poistoletku myydään metreittäin.

Letkukelojen avulla toimivien järjestelmien lisäksi saatavilla on myös siirrettävä Trotter 100 -puhallin, jossa poistosuulake asennettu säädettävään tankoon. Pakokaasuletku Trotter-puhaltimeen myydään erikseen.

> Filcar-tuotteet Autoluettelossa

 

Olethan huomannut, että Kahalta saa nyt myös suosittuja Knipex-pihtejä?

Jaa tämä artikkeli: