Suositut Knipex-pihdit nyt saatavilla Kahalta

Laadukkaat pihdit ja leikkurit ovat työkalupakin kulmakiviä. Saksalainen Knipex on valmistanut korkealaatuisia, ammattilaisten suosimia pihtejä jo vuodesta 1882 lähtien, ja moni asiakkaamme onkin vuosien varrella kysellyt tuotteiden perään. Kysyntään on nyt vastattu, ja olemme ottaneet Knipex-pihdit myös Kahan valikoimaan!

Knipex-tuotteet on kehitetty tehokkaaseen, helppoon ja turvalliseen työskentelyyn. Yritys on keskittynyt nimenomaan pihtien ja leikkureiden kehittelyyn, joten tuotteet on valmistettu ja viimeistelty tarkasti – pienintä yksityiskohtaa myöten. Kaikki Knipex-tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan saman katon alla yrityksen kotikonnuilla Saksan Wuppertalissa.

Kaikki Knipex-tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan yrityksen kotikonnuilla Saksan Wuppertalissa.

Knipex-työkaluissa laatu tuntuu ja näkyy

Pihdit ja leikkurit ovat monikäyttöisiä yleistyökaluja, ja etenkin korjaamoympäristössä on tärkeää, että niillä on hyvä ja kevyt työskennellä. Kun otat Knipex-pihdit käteen ja availet niitä, tunnet laadun saman tien: liitosnivel liikkuu sujuvasti ja pihtien kahvat avautuvat kevyesti.

Pihtien suunnittelussa on kiinnitetty huomiota myös ergonomiaan. Tuotteista on tehty kevyitä ja joustavia, mikä vähentää työntekijän rasitusta. Myös kahvojen muodot ja materiaalit on valittu niin, että työkalu tuntuu mukavalta ja pysyy tukevasti kädessä.

Käyttömukavuuden lisäksi laatu näkyy Knipex-pihtien tartuntapinnoissa ja leikkureiden leikkausterissä. Kussakin työkalussa on käytetty juuri käyttötarkoitukseen soveltuvaa terässeosta ja niiden yksityiskohdat on muotoiltu sadasosamillimetrin tarkkuudella. Suurelle kuormitukselle altistuvat osat on induktiokarkaistu suurtaajuusvirralla pitkän käyttöiän varmistamiseksi.

Knipex-tuotteiden erittäin huolellisen valmistusprosessin ansiosta pihdit ja leikkurit ovat äärimmäisen tarkkoja ja helppokäyttöisiä. Voit siis leikata, tarttua ja vääntää turvallisesti herkkiä pintoja vahingoittamatta.

Kahan Knipex-valikoima

Olemme ottaneet valikoimaamme näin aluksi 16 erilaista Knipex-pihtiä ja -sivuleikkuria.

Kahan varastolta löytyy:

  • Cobra-pihtejä
  • Sivuleikkureita
  • Tarkkuussivuleikkureita
  • Pihtisarjoja

Tuotteet löytyvät Autoluettelosta:
> Työkalut > Pihdit

Knipex-pihdit on valmistettu erittäin tarkasti ensiluokkaisista materiaaleista, ja ne ovat tunnettuja erityisesti luotettavuudestaan, helppokäyttöisyydestään ja pitkästä käyttöiästään. Knipexiä kannattaa kokeilla!

Jaa tämä artikkeli: