Esittelyssä laadukkaat K-FIX- ja Lasol-talvikemikaalit

Markkinoilta on tänäkin vuonna vedetty useita metanolipitoisia lasinpesunesteitä niiden vaarallisuuden vuoksi. Siksi onkin tärkeää kiinnittää huomiota siihen, millaista nestettä lasinpesunestesäiliöön täyttää. Kahan valikoiman K-FIX- ja Lasol-talvikemikaalit ovat laadukkaita ja turvallisia käyttää, sillä kaikki lasinpesunesteet ovat etanolipohjaisia. Tarjolla on runsaasti eri pakkauskokoja ja pakkasenkestävyyksiä. Varaudu talveen ja tilaa lasinpesunesteet nyt!


K-FIXin laadukkaat lasinpesunesteet pakkaskeleille
K-FIX-lasinpesunestettä on saatavilla myös kätevässä kolmen litran annostelupussissa.

Kahan omalta K-FIX -tuotemerkiltä löytyy lasinpesunesteitä sekä -20 °C että -40 °C pakkasenkestävyydellä. Nesteitä on saatavilla perinteisissä neljän ja kymmenen litran kanistereissa sekä kätevässä kolmen litran annostelupussissa.

K-FIX-lasinpesunesteissä on miellyttävä omenan tuoksu ja ne irrottavat lian, noen, suolajäämät ja rasvan tehokkaasti. Huomioithan, että etenkin kovilla pakkasilla lasinpesunesteiden laimennusohjeita on syytä noudattaa tarkasti, jotta nesteen pakkasenkestävyys pysyy toivotulla tasolla.

Muista myös K-FIX -jäähdytinnesteet!

Kahan K-FIX-tarjonnasta löytyy lasinpesunesteiden lisäksi kattava valikoima jäähdytinnesteitä. Pakkauskokoja löytyy kaikkiin tarpeisiin – aina kätevästä yhden litran pullosta 200 litran tynnyriin. Valitse jäähdytinneste aina moottorin valmistajan suositusten mukaan.

 

K-FIX -tuotteet löytyvät Autoluettelosta:
Kemikaalit > K-FIX jäähdytin- ja tuulilasinpesunesteet


Suositut Lasol-lasinpesunesteet talvikäyttöön
Lasol-lasinpesunesteitä on saatavilla sekä tiivisteenä että käyttövalmiina seoksena.

Kahan kemikaalivalikoimaa täydentävät myös suomalaisen Bernerin suositut Lasol-lasinpesunesteet ja 100-sarjan lisäaineet. Lasolin talvituotteiden valikoimasta löytyy lasinpesunesteitä sekä tiivisteinä että käyttövalmiina seoksina. Tuotteita on saatavilla hajusteettomina tai pirteällä sitrustuoksulla. Lasol-lasinpesunesteet ovat etanolipohjaisia, ja siten turvallisia käyttää.

Lasol-tiivisteestä saat tehokkaan lasinpesunesteen, joka puhdistaa tuulilasin ja ajovalot kirkkaiksi, raitoja tai kalvoa jättämättä. Lasol-tiiviste on erittäin riittoisaa: 2 litran pullosta saa 10 litraa lasinpesunestettä, jonka pakkaskesto on -7 C°. Tiivisteitä on saatavilla 1, 2, 4 ja 10 litran pakkauksissa.

Kätevässä kolmen litran annostelupussissa myytävä, käyttövalmis Lasol-lasinpesuneste on pakkaskestoltaan -22 °C. Pakkasen kiristyessä nesteeseen voi lisätä laimentamatonta Lasol-lasinpesutiivistettä esimerkiksi näin: 1 pussi käyttövalmista lasinpesunestettä + 1 litran pullo lasinpesutiivistettä = 4 litraa lasinpesunestettä -30 °C pakkaskestolla.

Älä anna hyytyä! 100-sarjan talvikemikaalit ehkäisevät jäätymistä
Diesel 100 ehkäisee jäätymisongelmia dieselmoottoreissa.

Talviset säät voivat aiheuttaa monenlaisia ongelmia autoille, etenkin dieselmoottoreille. Diesel 100 on dieselmoottoreiden jäänestoaine, joka estää tehokkaasti kosteuden aiheuttamia jäätymisongelmia polttoainejärjestelmässä ja vähentää korroosiota. Sisältää myös moottorin kylmäkäynnistyvyyttä parantavia ja savutusta vähentäviä ainesosia. Valmistettu vahvasti denaturoidusta, absoluuttisesta etanolista lisäämällä siihen korroosion suoja-ainetta, setaaniluvun kohottajaa sekä voiteluainetta.

Toinen Bernerin talvikäyttöön tarkoitettu lisäaine on Aerol 100, joka toimii paineilmajärjestelmien jäänestoaineena. Aerol 100 sitoo järjestelmän putkistoissa olevan kosteuden, joten aineen käyttö estää jäätymisen kovallakin pakkasella. Voidaan käyttää kaikissa paineilmalla toimivissa mekanismeissa, joissa ei ole akryylimuoviosia. Neste kaadetaan jarrujärjestelmässä tätä tarkoitusta varten olevaan säiliöön.

 

Kahan Berner-tuotevalikoima löytyy Autoluettelosta:
Kemikaalit > Lasol ja 100-sarjan kemikaalit

Jaa tämä artikkeli: