Dräger 4000 kulkee mukana loppukesän reissuissa

Elokuu on suosittu kesälomakuukausi, ja monella onkin kaikenlaista reissua ja toimintaa luvassa vielä loppukesälle. Monilla kesäpuuhiin kuuluu myös alkoholin käyttö, ja aurinkoisena päivänä sitä saattaakin kulua suunniteltua enemmän. Tällaisessa tilanteessa oma ajokunto saattaa arveluttaa, joten mukaan kannattaa pakata luotettava Dräger 4000 -alkotesteri.

Uudistunut Dräger Alcotest 4000

4000-malli on ulkonäöltään ja ominaisuuksiltaan hyvin edeltäjänsä kaltainen.

Dräger Alcotest 4000 on uudistunut versio huippusuosion saavuttaneesta Dräger Alcotest 3820 -alkotesteristä, joka poistui valikoimasta vuoden 2020 lopussa. Uusi laite on ominaisuuksiltaan ja ulkonäöltään hyvin edeltäjänsä kaltainen, kuluttajakäyttöön suunnattu alkotesteri, joka antaa tarkan puhallustuloksen nopeasti.

Suurimmat eroavaisuudet mallien välillä ovat näyttö sekä uuden 4000-mallin takaosassa oleva kansi, joka helpottaa paristojen vaihtoa. Testerin kieleksi voi valita suomen, englannin tai ruotsin. Laitteen suukappale on sama kuin edellisessä mallissa.

Nopea ja luotettava alkotesteri

Kuten edeltäjänsä, myös Dräger Alcotest 4000 on suunniteltu käyttäjäystävällisyys edellä. Suomenkieliset opasteet, selkeä näyttö, äänimerkit ja taustavalaistu painike tekevät laitteesta erittäin helppokäyttöisen, joten puhallusnäytteen ottaminen sujuu luontevasti keneltä tahansa.

Aloita – Puhalla – Tulos. Näin helppoa se on.

Unohda epävarmuus

Tuliko otettua liian monta lasillista? Mietityttääkö ajokunto kostean illan jälkeen? Kehossa oleva jäännösalkoholi on usein se, mikä paljastuu kuljettajalle ikävästi vasta puhallusratsiassa. Dräger Alcotest 4000 -testerin sähkökemiallinen anturi antaa tarkan puhallustuloksen, joten voit asettua ratin taakse luottavaisin mielin. Viranomaisten käyttämät tarkkuusalkometrit hyödyntävät tätä samaa tekniikkaa.

Puhallustulos helposti ja nopeasti

Mittaustoiminnon käynnistäminen on yksinkertaista: paina vain taustavalaistua toimintopainiketta. Laitteen näyttö ja valinnaiset merkkiäänet ohjaavat käyttäjää läpi puhalluskokeen.

Alcotest 4000 on toimintavalmis muutamassa sekunnissa ja puhalluksen voi suorittaa heti. Näytteen käsittelyaika huoneenlämmössä on noin kolme sekuntia, mikäli puhallustulos on 0,00 ‰. Jos tulos on 1,00 ‰, käsittelyyn menee noin 10 sekuntia.

Paketti sisältää alkotesterin, käyttöohjeet, suojaavan mikrokuitupussin sekä kolme vaihdettavaa suukappaletta.

Kiitos kompaktin muotoilun, Dräger-alkotesteri mahtuu vaikka povitaskuun tai käsilaukkuun. Voit siis suorittaa puhalluskokeen huomaamattomasti missä tahansa.

Alkotesteri on suunniteltu kestämään vuosia

Dräger Alcotest 4000 on valmistettu Saksassa korkeimpien laatustandardien mukaisesti. Laitteen säännöllisen kalibroinnin avulla mittaustekniikka pysyy tarkkana vuosia.

 

 

Tutustu myös Drägerin ammattikäyttöön suunniteltuihin testereihin.

Jaa tämä artikkeli: