CarShades on edullinen ja laadukas vaihtoehto tummennusteippauksille

Auringon porotus aiheuttaa monille matkapahoinvointia ja päänsärkyä. Helppo ja edullinen tapa suojata takapenkin matkustajia paahteelta on hankkia automallikohtainen CarShades-häikäisysuojasarja. Kahan valikoimasta löydät noin 800 suojasarjaa 40 automerkille! Osa sarjoista on tehdastilaustuotteita, joiden toimitusaika on 2–3 viikkoa.

Lapsi takapenkillä turvaistuimessa. Ikkunoissa CarShades-häikäisysuojat.
CarShades-häikäisysuojat suojaavat takapenkkiläisiä tehokkaasti auringon paahteelta.

Häikäisysuojat tuovat monelle mieleen imukupeilla kiinnitettävät, kömpelöt suojat, jotka eivät pysy kunnolla paikoillaan – eikä niitä voi mitenkään kuvailla tyylikkäiksi. Laadukkaat tummennusteippaukset puolestaan suojaavat tehokkaasti, mutta voivat olla melko hintavia. Kahan valikoimasta löytyy kuitenkin vielä kolmas vaihtoehto: CarShades-häikäisysuojat.

Nämä automallikohtaiset suojasarjat istuvat auton ikkunoihin huomaamattomasti, ja pesevät peittävyydellään yleismalliset imukuppisuojat mennen tullen. Häikäisysuojat saa myös irrotettua, joten ne sopivat erinomaisesti myös leasing-autoihin!

> Katso tuotevalikoima Autoluettelossa

CarShades-häikäisysuojat tarjoavat mallikohtaista peittävyyttä

Käsin viimeistellyt CarShadesin häikäisysuojat ovat aina mallikohtaisia, joten ne istuvat kuhunkin autoon millimetrin tarkasti. Täydellisen istuvuuden ansiosta CarShades suojaa tehokkaasti UV-säteilyltä ja auton sisätilat pysyvät viileämpinä. Suojilla tummennetut ikkunat estävät myös suoran näköyhteyden auton takatiloihin, joten penkille unohtunut puhelin tai tietokone ei houkuttele murtautumaan ajoneuvoon.

Toisin kuin imukuppikiinnitteinen häikäisysuoja, CarShades ei estä ikkunan avaamista. Suojat estävät kuitenkin hyönteisten pääsyn autoon, kun ikkunoita pidetään auki. CarShades-suojat pysyvät tukevasti paikoillaan myös kovemmissa nopeuksissa.

Helppo asentaa paikoilleen

Verrattuna suosittuihin tummennusteippauksiin CarShadesin häikäisysuojat ovat edullisempi ja muuntautumiskykyisempi vaihtoehto, sillä suojat on helppo irrottaa ja kiinnittää takaisin paikoilleen aina tarpeen mukaan. Suojista on kuitenkin hyötyä myös talvikautena, sillä ne estävät tehokkaasti takaa tulevan liikenteen ajovaloista aiheutuvaa häikäisyä.

CarShades on alan suurimpia valmistajia maailmassa ja OE-toimittaja useille automerkeille. Tuotteet ovat korkealaatuisia ja helppoja asentaa paikoilleen mukana tulevien asennuskiinnittimien avulla. Automallikohtaiset, kuvalliset asennusohjeet löytyvät myös Autoluettelosta tuotteen tiedoista. CarShades-tuotteet on valmistettu Isossa-Britanniassa.

Olethan jo tutustunut myös Flexxy-koirahäkkeihin?

Jaa tämä artikkeli: