Diesel 100 ehkäisee polttoainejärjestelmän jäätymistä

Talviset säät voivat aiheuttaa monenlaisia ongelmia autoille, etenkin dieselmoottoreille. Järjestelmään kerääntyneen kosteuden aiheuttamia jäätymisongelmia on kuitenkin mahdollista ehkäistä Bernerin Diesel 100 -lisäaineen avulla.

Älä anna hyytyä! Diesel 100 ehkäisee käyntihäiriöitä tehokkaasti

Diesel 100 on dieselmoottoreiden jäänestoaine, joka estää tehokkaasti kosteuden aiheuttamia jäätymisongelmia polttoainejärjestelmässä ja vähentää korroosiota. Sisältää myös moottorin kylmäkäynnistyvyyttä parantavia ja savutusta vähentäviä ainesosia.

Valmistettu vahvasti denaturoidusta, absoluuttisesta etanolista lisäämällä siihen korroosion suoja-ainetta, setaaniluvun kohottajaa sekä voiteluainetta. 1 pullo (500ml)/100 litraa dieselöljyä.

Haluatko hankkia tuotteen itsellesi? Löydä lähin jälleenmyyjä täältä

Tuotenumero: 100-51528

Katso kaikki 100-sarjan kemikaalit tästä.

 

Muista myös talvilaatuiset Lasol-lasinpesunesteet!

Lasol-lasinpesunesteitä on saatavilla sekä tiivisteenä että käyttövalmiina seoksena.

Talvilaatuisia Lason-lasinpesunesteitä on saatavilla sekä tiivisteenä että käyttövalmiina sekoituksena kätevässä kolmen litran annostelupussissa. Saatavilla hajustamattomana tai pirteällä sitrustuoksulla.

Lasol-tiivisteestä saat tehokkaan lasinpesunesteen, joka puhdistaa tuulilasin ja ajovalot kirkkaiksi, raitoja tai kalvoa jättämättä. Suojaa pesujärjestelmää jäätymiseltä, kun neste on laimennettu lämpötilaan sopivaksi pakkauksen ohjeen mukaisesti. Lasol-tiiviste on erittäin riittoisaa: 2 litran pullosta saa 10 litraa lasinpesunestettä, jonka pakkaskesto on -7 C°. Tiivisteitä on saatavilla 1, 2, 4 ja 10 litran pakkauksissa.

Kätevässä kolmen litran pussissa myytävä, käyttövalmis Lasol-lasinpesuneste on pakkaskestoltaan -22 °C. Pakkasen kiristyessä nesteeseen voi lisätä laimentamatonta Lasol-lasinpesutiivistettä esimerkiksi näin: 1 pussi käyttövalmista lasinpesunestettä + 1 litran pullo lasinpesutiivistettä = 4 litraa lasinpesunestettä -30 °C pakkaskestolla.

Lasol-lasinpesunesteet Autoluettelossa.

 

Lue myös: Auton akku vaatii erityishuomiota pakkaskeleillä

Jaa tämä artikkeli: