CTEK-tuotteille arvostettuja testivoittoja

Kahan valikoimasta löytyvät CTEK-lataustuotteet ovat haalineet viime aikoina lukuisia testivoittoja eri puolilla Eurooppaa. Menestystä on tullut niin Ruotsin, Britannian kuin Saksankin autolehtien testeissä ja äänestyksissä.

 

CTEK-tuotteet, jotka menestyivät autolehtien testeissä.
CTEK-tuotteet: CS One, Njord Go, CS Free ja CT5 Time To Go niittivät testimenestystä ympäri Eurooppaa.

CS One – “Nr.1 Best Buy” -akkulaturi

Äskettäin lanseerattu, monipuolinen ja älykäs CS One on nimetty ”No.1 Best Buy” -akkulaturiksi Ison-Britannian myydyimmän autolehden Auto Expressin toimesta. Saadakseen kyseisen tittelin CS One joutui käymään läpi tiukkoja testejä ja 80 kohdan tarkistuslistan.

CTEK CS One -laturi ja Auto Express Best Buy -symboliYksi Auto Expressenin testien tärkeimmistä osa-alueista oli mitata, kuinka nopeasti auton tyhjä akku saatiin ladattua 80 prosenttiin. Muita tärkeitä vertailukohtia olivat muun muassa kipinöimättömyys, sähkömagneettinen yhteensopivuus, johdot ja puristusliittimet, käyttöohjeiden selkeys, sopivat akkutyypit sekä tuotteen hinta.

”Uusi CTEK CS One on vienyt monimuotolatauksen seuraavalle tasolle,” toteaa Auto Expressen Best Buy -listauksessaan. CS One on täysin automaattinen, mikä tekee kaikenlaisten akkujen lataamisesta hyvin helppoa. Laitteen patentoitu APTO™-lataustekniikka hoitaa ajattelun puolestasi – se tarkistaa akun tyypin, mittaa akun kunnon ja lataa sitten akkua juuri sille optimaalisella teholla. Laturin puristusliittimet ovat johtimien napaisuudesta vapaat, joten käyttäjän ei tarvitse myöskään huolehtia siitä, mikä puristusliitin menee minnekin. Väärä kytkentä on yksinkertaisesti mahdoton tehdä. CS Onea on lisäksi mahdollista ohjata kätevällä mobiilisovelluksella, joka tuo käyttöön useita mukavia lisätoimintoja.


CTEK Njord Go -sähköauton latauslaite on Aftonbladetin ”Bäst i test”

CTEK Njord Go puolestaan saavutti ykkössijan ruotsalaisen Aftonbladetin sähköautojen latauslaitteita käsittelevässä testissä. Aftonbladetin toteuttama tuotetesti suoritettiin kahdella eri sähköautolla: BMW i3:lla ja Hyundai Konalla. Mukana vertailussa oli yhdeksän sähköauton latauslaitetta eri valmistajilta. Njord Go suoriutui hyvin kaikissa testikategorioissa, ja sai erinomaiset pisteet niin toiminnallisuudesta, helppokäyttöisyydestä kuin hinta-laatusuhteestakin.

Aftonbladetin mukaan ”Njord Go on erinomainen ratkaisu niille, joilla on tarvetta ottaa latauslaite mukaan esimerkiksi töihin tai kesämökille”. Toisin kuin kiinteästi asennettavat sähköautojen latauslaitteet, Njord Go ei vaadi asennuksen suhteen muuta kuin tavallisen punaisen voimavirtapistorasian. Laitteen suunnittelussa on kiinnitetty erityisesti huomiota käytännöllisyyteen, joten se on rakenteeltaan kevyt (vain 4,3 kg), ja sen nostaminen autoon onnistuu keneltä tahansa. Myös latauksen tehoa ja etenemistä on helppo säädellä ja seurata kätevän mobiilisovelluksen avulla. Njord Go lataa autoa parhaimmillaan 11 kW:n teholla, riippuen ladattavan auton omasta lataustekniikasta.


CS Free on Auto Expressin “Product of the year”

CTEK CS Free -akkulaturi ja Auto Expressin Product of the year -tunnustus.Brittiläinen Auto Express antoi tunnustusta myös CTEKin uusimmalle CS Free -akkulaturille. Vapaasti liikuteltava, verkkovirrasta riippumaton CS Free sai lehdeltä arvostetun ”Auto Express Product of the year” -tittelin. Vuoden tuotteen valintaan vaikuttivat erityisesti tuotteen uutuusarvo, innovatiivisuus, toimivuus ja se, haluaisiko raati itse hankkia kyseisen tuotteen autoonsa. CTEK CS Free lunasti odotukset näissä kaikissa kategorioissa.

CS Free on maailman ensimmäisiä verkkovirrasta riippumattomia, kannettavia latureita, joka toimii niin ajoneuvon akun lataukseen kuin tehokkaana varavirtalähteenäkin. Jos ladattava akku on päässyt tyhjentymään, laitteen edistyksellinen Adaptive Boost -teknologia selvittää automaattisesti turvallisimman ja nopeimman tavan ladata se. Laitteen LED-näytöltä pystyy seuraamaan, miten lataus etenee ja milloin akulla on tarpeeksi virtaa ajoneuvon käynnistämiseen. Laturissa on lisäksi USB-C- ja USB-A-lähtöliitännät, mikä mahdollistaa elektroniikkalaitteiden, kuten kannettavien tietokoneiden, älypuhelinten ja tablettien lataamisen. CS Freen omaa sisäistä akkua ladataan USB-C-kaapelin avulla. Akku säilyttää varauksensa pitkään, joten laturi pysyy käyttövalmiina jopa vuoden.


CTEK CT5 Time To Go -laturille tunnustusta Autobildiltä

Saksan johtava autolehti, Autobild, on valinnut CTEK CT5 Time To Go -laturin vuoden tuotteeksi korjaamovarusteiden kategoriassa. Autobildin tuomaristo piti CT5-laturia luotettavana apurina, joka on helppokäyttöinen, monipuolinen ja tehokas.

CT5 Time To Go on muiden CTEK-tuotteiden tavoin täysin automaattinen ja turvallinen akkulaturi, joka ilmaisee LED-valojen avulla selkeästi, milloin akku on käyttövalmis. Soveltuu kaikkien 12 voltin lyijyhappoakkujen lataamiseen.

Jaa tämä artikkeli: