CTEK CS ONE tarjoaa innovatiivista lataustekniikkaa

CTEK:in akkulaturivalikoima on nyt laajentunut. Uusi CTEK CS ONE on markkinoiden edistyksellisin akkulaturi, joka on paitsi älykäs, niin myös erittäin helppokäyttöinen.

CTEK CS ONE tekee kaikenlaisten akkujen lataamisesta hyvin helppoa. Laitteen innovatiivinen APTO™-lataustekniikka hoitaa ajattelun puolestasi – sinun ei tarvitse edes huolehtia siitä, mikä puristusliitin kiinnitetään minnekin! CS ONEa on lisäksi mahdollista ohjata kätevällä mobiilisovelluksella, joka tuo käyttöön useita mukavia lisätoimintoja.

CS ONE -laturi on äärimmäisen helppokäyttöinen. Ei painikkeita tai valittavia latausohjelmia.

Täysin automaattinen APTO™-teknologia tekee latauksesta yksinkertaista

CTEK CS ONE -laturi hyödyntää täysin automaattista APTO-teknologiaa, joka tunnistaa akkutyypin automaattisesti ja käynnistää sitten mukautetun latausohjelman. Laturi kertoo, kuinka kauan akun lataaminen vielä kestää ja milloin se on käyttövalmis. Ei painikkeita tai valittavia toimintatiloja – kytke vain CS ONE mihin tahansa 12 V:n akkuun ja lataa.

CS ONEn puristusliittimet ovat johtimien napaisuudesta vapaat, joten käyttäjän ei tarvitse huolehtia siitä, mikä puristusliitin menee minnekin. Väärä kytkentä on yksinkertaisesti mahdoton tehdä. Puristusliittimet ovat myös kipinöinniltä suojattuja, joten mitään kauheaa ei pääse tapahtumaan, vaikka liittimet koskettaisivat toisiaan. Laitteen sisäänrakennettu lämpötila-anturi säätää latausjännitettä automaattisesti sekä kylmissä että kuumissa olosuhteissa, joten lataaminen on aina turvallista ja optimaalista.

CTEK-sovelluksella lisätoimintoja

CTEK-sovelluksen avulla saat kaiken irti CS ONE -akkulaturista.

CTEK CS ONE -laturista saa kaiken irti, kun lataat mobiililaitteellesi (iOS tai Android) CTEK-sovelluksen. Laitteiden Bluetooth-yhteyttä hyödyntävä sovellus mahdollistaa muun muassa RECOND-, WAKE UP- ja SUPPLY-lisätoimintojen käytön.

CTEK-sovelluksen RECOND-toiminto elvyttää akun ja palauttaa akun kapasiteettia varata virtaa. WAKE UP puolestaan tulee tarpeeseen silloin, jos litium-akun alijännitesuojaus on aktivoitunut tai lyijyhappoakku on syväpurkautunut liikaa. Jos taas tarvitaan vakaata syöttöjännitettä, valitse SUPPLY-toiminto. SUPPLY tekee CS ONE -laturista käyttökelpoisen 12 V:n virtalähteen esimerkiksi puhelimen lataamiseen. Sovelluksen kautta voit myös seurata laturin antamaa jännitettä ja virtaa.

 

CTEK CS ONE pähkinänkuoressa

 • Sopii kaikentyyppisille 12 V:n lyijyhappo- ja litiumakuille (WET, MF, Ca/Ca, AGM, EFB, GEL, LiFePO)
 • Virranantokyky: 8.0 A, 12 V
 • Akun kapasiteetti 3-180 Ah
 • Käyttölämpötila -30 °C – +50 °C
 • Virtakaapelin pituus 1,4 m, irrotettavan latauskaapelin pituus 2 m
 • Täysin automaattinen mukautuva APTO™-latausteknologia
 • Uudet, napaisuudesta vapaat puristusliittimet voidaan liittää turvallisesti kumpaan tahansa latauspisteeseen
 • Helppo käyttää, ei painikkeita tai valittavia tiloja
 • Kirkas, selkeä näyttö kertoo, milloin akku on ladattu ja käyttövalmis
 • Lisätoiminnot (RECOND, WAKE UP, SUPPLY ja lisävalinnat) käytettävissä CTEK-sovelluksella
 • 5 vuoden takuu

Tuotenumero: CT 40330

Jaa tämä artikkeli: