Classic Motorshow tarjoaa vappuhumua Lahdessa

Classic Motorshow palaa Lahteen vappuna! Kahden vuoden ankean korona-ajan jälkeen on viimein aika kokoontua yhteen ihastelemaan klassikkoajoneuvoja Lahden Urheilu- ja messukeskukseen. Suuri suomalainen klassikkoajoneuvonäyttely kokoaa yhteen menneiden vuosikymmenten nostalgiset ajoneuvot, niiden asiantuntijat, kauppiaat ja kunnostajat.

Classic Motorshowssa on esillä vuosittain yli 400 moottoriajoneuvoa – mukana on niin autoja, moottoripyöriä kuin traktoreitakin, aina moottoriajoneuvojen alkuajoista 90-luvun alkuun asti. Monipuolisesta tapahtumasta on muodostunut myös alan harrastajien kevätavaus, johon kesäautojen tähdätään valmistuvan. Lahden ympäristön tiet täyttyvätkin viikonloppuna kiiltävistä klassikkokaunottarista.

Tunnelmaa Classic Motorshow 2019 -tapahtumasta.
Classi Motorshow 2019. Kuva: RLO Events Oy / Riku Kaminen

Classic Motorshow 2022

Lahden Messukeskuksen 19 000 neliötä tarjoavat tapahtumaviikonloppuna paljon mielenkiintoista katsottavaa. Ainutlaatuista Classic Motorshowssa onkin juuri sen monipuolisuus: tapahtumaa ei ole suunnattu vain tietyn lajin harrastajille, vaan se kokoaa yhteen kaikki klassikkoajoneuvoista kiinnostuneet.

Näyttelyssä on lisäksi vuosittain vaihtuva teema, johon paneudutaan tapahtuman teemahallissa. Vuoden 2022 teemana on ”Työn sankarit – ajoneuvot töissä”, joten esillä on niin hyötyajoneuvoja, tavaralähettien kaksipyöräisiä kuin poliisin ja palokunnankin ajoneuvoja.

Upeiden ajoneuvojen lisäksi tarjolla on paljon muutakin mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa. Näytteilleasettajien joukosta löydät niin harrastekerhojen osastoja, peltiseppiä, varaosia, lahjatavaroita kuin pienoismallejakin.

SONAX-työnäytös käynnissä vuoden 2019 tapahtumassa. Kuva: RLO Events Oy / Riku Kaminen

SONAX ja Kamasa Tools jälleen tapahtuman yhteistyökumppaneita

SONAX ja Kamasa Tools toimivat jälleen tapahtuman pääyhteistyökumppaneina ja ovat isosti esillä näyttelyssä sekä KL Varaosien ja Kahan yhteisellä messuosastolla B23. Osastolla on esillä laaja valikoima SONAX- ja Kamasa Tools -tuotteita sekä huikeita messutarjouksia. Tervetuloa tutustumaan!

Tapahtuman aukioloajat

Lauantaina 30.4.2022 klo 9–17
Sunnuntaina 1.5.2022 klo 10–17

Lue lisää Classic Motorshown kotisivuilta.

 

Jaa tämä artikkeli: