Nostalgiaa tarjolla! Classic Motorshow 2024 viikonloppuna Lahdessa

Sykkiikö sydämesi klassikkoautoille ja nostalgialle? Mikäli vastasit kyllä, Classic Motorshowta ei kannata missata! Suuri suomalainen klassikkoajoneuvojen näyttely, Classic Motorshow 2024, järjestetään jälleen Lahden Urheilu- ja messukeskuksessa tulevana viikonloppuna 4.–5.5.2024.

Classic Motorshow kokoaa yhteen menneiden vuosikymmenten ajoneuvot, niiden asiantuntijat, kauppiaat ja kunnostajat. Esillä on vuosittain yli 400 ajoneuvoa, joiden ikähaarukka on aivan moottoriajoneuvojen alkuajoista 1990-luvulle asti. Mukana on niin henkilöautoja, moottoripyöriä, raskasta kalustoa kuin työkoneitakin – oikeastaan kaikkea moottorilla kulkevaa! Kaikki näyttelyn ajoneuvot ovat vähintään 25-vuotiaita.

Tunnelmaa viime vuoden näyttelystä. Kuva: Classic Motorshow

Classic Motorshow 2024 – Pikkuautoja ja klassikkokaunottaria

Lahden Messukeskuksen 19 000 neliötä tarjoavat tapahtumaviikonloppuna paljon mielenkiintoista katsottavaa. Ainutlaatuista Classic Motorshowssa onkin juuri sen monipuolisuus: tapahtumaa ei ole suunnattu vain tietyn lajin harrastajille, vaan se kokoaa yhteen kaikki klassikkoajoneuvojen harrastajat ja niistä kiinnostuneet.

Classic Motorshowssa on lisäksi vuosittain vaihtuva teema, johon paneudutaan tapahtuman teemahallissa. Vuoden 2024 teemana on ”Pieni on kaunista”, ja esillä on 40 pientä ajoneuvoa, jotka on kutsuttu näyttelyyn harrastajien kätköistä. Pienten menopelien suosio on perustunut vuosien varrella monenlaisiin tekijöihin: raaka-ainepulaan, kustannussäästöihin, erikoisuuden tavoitteluun sekä niiden kätevyyteen ahtailla kaduilla.

Tapahtuman aukioloajat:

  • Lauantai 4.5.2024 Klo 9–17
  • Sunnuntai 5.5.2024 Klo 10–17

Lisää tietoa tapahtumasta ja lipuista: classicmotorshow.fi.


SONAX jälleen tapahtuman yhteistyökumppani

Upeat klassikkoajoneuvot ja korkealaatuiset autonhoitotuotteet kuuluvat saumattomasti yhteen. Siksi SONAX toimii jälleen tapahtuman pääyhteistyökumppanina, ja on isosti esillä sekä näyttelyssä että omalla messuosastollaan B23.

Osastolla on esillä laaja valikoima SONAX-tuotteita sekä huikeita messutarjouksia. Tervetuloa tutustumaan!

Jaa tämä artikkeli: