Cartechnic Brake Cleaner nyt myös 60 litran pakkauksessa

Tehokasta Cartechnic Brake Cleaner -jarrupuhdistusainetta on nyt saavilla myös ammattikäyttöön suunnitellussa 60 litran säästöpakkauksessa.

Cartechnic Brake Cleaner on nyt saatavilla sekä kätevässä suihkepullossa että riittoisassa 60 litran astiassa.
Cartechnic Brake Cleaner -puhdistusainetta on nyt saatavilla sekä 500 ml pullossa että 60 litran astiassa.

Cartechnic Brake Cleaner on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen jarrupuhdistusaine, joka poistaa tehokkaasti öljyn, rasvan, jarrunesteen ja muun lian, jäämiä jättämättä. Jarrujen lisäksi tuotetta voi käyttää myös kytkinten, vaihteiston ja moottorin osien, starttien, latureiden, kaasuttimien, polttoainepumppujen sekä lasi- ja metallipintojen puhdistukseen.

Brake Cleaneria on saatavilla nyt kahdessa eri pakkauskoossa: 500 millilitran suihkepullossa sekä riittoisassa 60 litran astiassa.

Käyttö:

Suihkuta Cartechnic Brake Cleaneria reilusti puhdistettavaan kohteeseen ja anna aineen valua tai haihtua pois. Voimakkaasti likaantuneet kohteet voidaan tarvittaessa käsitellä uudelleen. Ei sovi käytettäväksi spraymaalatuille pinnoille eikä kestomuoveille.

Cartechnic – Laatutuotteita kilpailukykyiseen hintaan

Cartechnic on Euroopan suurimman varaosatukkukauppaketju ATR:n oma tuotemerkki, jonka ohjelmassa on yli 600 varaosaa, tarviketta ja kemikaalia. Kaha on ollut osa ATR-ketjua vuodesta 2002.

Cartechnicin tuotteet ovat laadukkaita, mutta kilpailukykyisesti hinnoiteltuja. Tuotteet ovat menestyneet erinomaisesti puolueettomissa testeissä ja ne on todettu yhtä hyviksi tai jopa paremmiksi kuin vastaavat, kalliimmat tuotteet.

Tutustu Kahan Cartechnic-tuotteiden valikoimaan.

Jaa tämä artikkeli: