Esittelyssä Kahan monipuolinen Cartechnic-valikoima

Kahan valikoimassa olevat, saksalaiset Cartechnic-tuotteet ovat hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia, joten asiakas saa varmasti rahoilleen vastinetta.

Kahan tasaisesti kasvavasta Cartechnicin tuotevalikoimasta löytyy tällä hetkellä moottoriöljyjä, vaihteisto- ja hydrauliikkaöljyjä sekä käynnistysakkuja.

Cartechnic-öljyvalikoima

Kahan Cartechnic-öljyvalikoima pitää sisällään niin moottori-, vaihteisto- kuin hydrauliikkaöljyjäkin useassa eri pakkauskoossa. Kaikki pakkaukset on varustettu suomen- ja ruotsinkielisillä tuotetiedoilla.

Moottoriöljyjen pakkauskoot vaihtelevat aina 1 litran pullosta 200 litran tynnyriin. Valikoimassa on lisäksi maatalouskoneiden yleisöljyksi soveltuvaa STOU-öljyä, joka on saatavilla 20 litran ja 200 litran pakkauksissa.

Vaihteistoöljyvalikoiman 25 tuotteesta löytyy puolestaan öljyjä niin automaatti- kuin manuaalivaihteistollekin. Vaihteistoöljyjä myydään yhden, viiden ja 20 litran pakkauksissa.

Cartechnicin hydrauliikkaöljyjen valikoima kattaa yleisimmät, ympärivuotiseen käyttöön vaihtelevissa lämpöolosuhteissa tarkoitetut 32- ja 46-hydrauliikkaöljyt. Molempia öljylaatuja on saatavilla sekä 20 että 205 litran pakkauksissa.

Uutuustuote Brake Cleaner – tulossa kevään aikana!

Cartechnicin tuotevalikoimamme täydentyy pian monipuolisella Brake Cleaner -jarrunpuhdistusaineella, joka poistaa tehokkaasti öljyn, rasvan ja lian jarrujen lisäksi esimerkiksi kytkimistä, latureista sekä vaihteiston ja moottorin osista.

Brake Cleaner on erittäin helppokäyttöinen; suihkuta ainetta reilusti puhdistettavaan kohteeseen ja anna haihtua tai valua pois. Käsittele voimakkaasti likaantuneet kohdat tarvittaessa uudelleen.

Cartechnic – Korkeaa laatua pienellä hinnalla

Cartechnic on Euroopan suurimman varaosatukkukauppaketju ATR:n oma tuotemerkki, jonka ohjelmassa on yli 600 varaosaa, tarviketta ja kemikaalia. Kaha on ollut osa ATR-ketjua vuodesta 2002.

Cartechnicin tuotteet ovat laadukkaita, mutta kilpailukykyisesti hinnoiteltuja. Tuotteet ovat menestyneet erinomaisesti puolueettomissa testeissä ja ne on todettu yhtä hyviksi tai jopa paremmiksi kuin vastaavat, kalliimmat tuotteet.

 

Öljyvalikoimaa pääset selaamaan tästä.

Valikoimassa olevat Cartechnicin käynnistysakut löytyvät puolestaan täältä.

 

Jaa tämä artikkeli: