Bosch-sähkötyökalut uutuutena Kahan valikoimassa

Yksi akku kaikkiin työkaluihin = täydellinen valinnanvapaus. Bosch-sähkötyökalut ovat ammattilaisen valinta.

Bosch Professional 18 V System yhdistää nerokkaasti laadukkaat, ammattikäyttöön soveltuvat sähkötyökalut, Boschin tehokkaimmat akut ja erittäin nopean latausteknologian. Valitse tarpeisiisi sopivat työkalut ja niille sopiva akku. Kaikki ProCORE18V -akkumallit ovat yhteensopivia saman volttiluokan uusien ja aiempien Bosch Professional -työkalujen kanssa. Yksi akku, paljon mahdollisuuksia!

Bosch-sähkötyökalut autokorjaamolla.
Bosch Professional 18 V System -työkalut soveltuvat erinomaisesti myös korjaamokäyttöön.

Bosch Professional 18 V System -sähkötyökalut ovat tehokkaita ja luotettavia

Kevyet ja kompaktin kokoiset Professional 18V System -sähkötyökalut tarjoavat erinomaista suorituskykyä raskaimpiinkin tehtäviin. Kattavasta valikoimasta löydät kaikenlaiset työkalut aina hiomakoneista ja sahoista porakoneisiin ja työvalaisimiin.

Bosch-työkalujen akkujärjestelmä on markkinoiden parhaimmistoa. Nerokkaat latauslaitteet lataavat akun huippunopeasti sekä valvovat akun lämpötilaa niin, ettei se pääse ylikuumenemaan. Luotettavan akun ja pitkän käyttöajan ansiosta voit itse keskittyä olennaiseen: tehokkaaseen työskentelyyn.

> Bosch-sähkötyökalut Autoluettelossa

Näin pidennät Bosch-työkalusi takuuta

Bosch Professional -työkalut on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä. Takuuta on mahdollista pidentää jopa kolmen vuoden mittaiseksi rekisteröimällä laite PRO360-sovellukseen!

PRO360-sovelluksen avulla saat kirjattua laitteesi pidennetyn, kolmen vuoden takuun piiriin ilman vaivalloista tietojen syöttämistä. Voit skannata laitekilvet helposti matkapuhelimen kameralla ja kirjata työkalut suoraan digitaaliseen varastoluetteloon. Luettelosta voit tarkastella laitteitasi ja niiden takuuaikoja kätevästi.

Katso ohjeet takuun pidentämiseen alla olevasta videosta.

Lue lisää PRO360-portaalista.

 

Lue myös: ReDi-etädiagnoosi nyt Bosch Car Service -korjaamoille

Jaa tämä artikkeli: