ReDi-etädiagnoosi nyt Bosch Car Service -korjaamoille

Bosch on täydentänyt palveluvalikoimaansa Bosch Car Service -korjaamoille uudella ReDi-etädiagnoosipalvelulla. Etädiagnoosi helpottaa monimerkkikorjaamon työtä, kun kaikkia valmistajakohtaisia testereitä ja lisenssejä ei tarvitse hankkia omaksi eikä autoa tarvitse kiikuttaa OE-korjaamolle. Säästöä korjaamolle, nopeampaa palvelua asiakkaalle!

Mikä ihmeen etädiagnoosi?
ReDi ottaa yhteyden Boschin tekniseen tukeen, minkä jälkeen asiantuntija asentaa tarvittavan ohjelman etäyhteyden avulla.

ReDi-etädiagnoosijärjestelmä sisältää Bosch RDS 500 -etälaitteen, joka liitetään korjaamon WiFi-verkkoon. Kun laite on verkossa, pystyy se siirtämään auton diagnoosiliittimen tiedot pilvipalvelun kautta Boschin teknisen palvelun asiantuntijoille. Mekaanikon tarvitsee siis vain kytkeä RDS 500 -laite kiinni ajoneuvoon ja ottaa yhteys selaimella Boschin tekniseen tukeen (mobiilisovellus tulossa myöhemmin).

Mitä etädiagnoosilla sitten voi tehdä? Nykyaikaiset ajoneuvot ovat täynnä monimutkaisia ohjelmistoja, ja osien vaihdot vaativat kalibrointeja, ohjelmointeja ja koodauksia. Nämä toimenpiteet vaativat usein joko valmistajakohtaisia työkaluja, testereitä tai lisenssejä. Mikäli korjaamolla on käytössään Bosch-etädiagnoosi, ei kaikkea laitteistoa tarvitse hankkia omaksi. Jos asiakkaan autoon tarvitaan uusi ohjelmisto, kytketään RDS 500 -laite ajoneuvoon ja tehdään työpyyntö Bosch ReDi -sivuston ajanvarauksen kautta. Tämän jälkeen Boschin asiantuntija asentaa uuden ohjelman auton ohjainlaitteeseen etäyhteyden avulla.

Miksi Bosch ReDi?
 • Bosch RDS 500 -laite mahdollistaa ReDi-etädiagnoosin käytön.

  Selkeät säästöt ohjelmisto- ja laitekuluissa

 • Vältetään auton ohjelmistotöiden siirtämistä toiselle korjaamolle
 • Säästää rahaa ja aikaa
 • Ohjelmistoihin erikoistuneen Bosch-asiantuntijan apu käden ulottuvilla
 • Helppo käyttää – kaikki varmasti oppivat!
 • Suomenkielinen palvelu

Bosch tarjoaa vuonna 2021 Bosch Car Service -ketjuun liittyneille korjaamoille ReDi-palvelun veloituksetta vuoden ajaksi.


Bosch Car Service – Autojen asiantuntija

Bosch Car Service -korjaamot tarjoavat asiantuntevaa huoltoa ja korjausta, auton merkistä ja mallista riippumatta. Bosch-sertifioiduissa korjaamoissa asiakkaat saavat ensiluokkaista, reilua palvelua ja töihin käytetään ensisijaisesti Boschin OEM-laatuisia varaosia sekä nykyaikaista diagnostiikkaa.

Kaikki Bosch Car Service -korjaamot käyvät läpi tarkan sertifiointiprosessin ja ovat sitoutuneet jatkuvaan laatustandardien kehittämiseen sekä seuraaviin palvelulupauksiin:

 • Huippulaatu
 • Laaja-alainen ja kattava
 • Kohtuullinen ja reilu
 • Luotettava
 • Henkilökohtainen ja omistautunut

Maailmanlaajuiseen Bosch-ketjuun kuuluu jo yli 15 000 korjaamoa 150 eri maassa.
Lue lisää Bosch Car Servicestä.

Kiinnostuitko Bosch Car Service -konseptista? Ota yhteyttä: kai.osterberg(at)kaha.fi.

 

Lue myös: Kahan varastossa laaja valikoima Bosch-varaosia

Jaa tämä artikkeli: