Kahan varastossa laaja valikoima Bosch-varaosia

Suomalaiselle autoilijalle tunnetuimpia Bosch-varaosia ovat jo pidempään olleet pyyhkijänsulat, akut ja sytytystulpat, eikä ihme. Kaikki edellä mainitut ovatkin niitä harvoja osia, joita tavallinen autoilija on pystynyt itse autoonsa vaihtamaan. Näppärältä tee-se-itse -autoilijalta tämä onnistuu toki edelleenkin. Yhä useampi auton omistaja turvautuu kuitenkin pienissäkin huolto- ja korjaustöissä ammattitaitoisen korjaamon puoleen.

Kahalla entistä laajempi valikoima Bosch-varaosia

Koska monet autoilijat nykyään hoitavat kaikkien osien vaihdon korjaamolla, on Kaha panostanut autokorjaamoille tarjottavien tuotteiden valikoimaan merkittävästi. Jo entisestään kattavaa valikoimaa on laajennettu, ja etenkin Bosch-tuotteita on nyt runsaammin saatavilla.

Bosch-varaosien kysyntä on kasvanut merkittävästi vuoden 2020 alusta lähtien, jolloin Kahasta tuli virallinen toimittaja Bosch Car Service -korjaamoille. Yhteistyön myötä Kahan varaosavalikoimaa on täydennetty esimerkiksi Bosch-suodattimilla ja -jarruosilla. Kaha on aloittanut myös Bosch-akkujen maahantuonnin ja tukkumyynnin.

Kahalta löydät kattavan valikoiman Bosch-varaosia.

Tervetuloa tutustumaan Kahan uusittuun Bosch-tuotteiden valikoimaan!

Ajoneuvokohtaisesti sopivia Bosch-varaosia löydät Autoluettelon rekisterinumerohaun avulla.

Jaa tämä artikkeli: