Autot ja Viihde 2019 viikonloppuna Lahdessa, tervetuloa!

Jälleen on tullut aika pistää kausi näyttävästi pakettiin, kun Autot ja Viihde 2019 -tapahtuma valtaa Lahden Messukeskuksen tulevana viikonloppuna 28.-29.9.2019! Monipuolisesta tapahtumasta löytyy ihasteltavaa kaikenlaisten autojen ystäville, sillä saman katon alla yleisöä ihastuttavat sekä Lahden Jenkkiautonäyttely että X-treme Car show. Suuntaa siis viikonloppuna nokka kohti Lahtea!

Autot ja Viihde -viikonloppu on nimensä mukaisesti täynnä toinen toistaan upeampia ajoneuvoja ja monipuolista, viihdyttävää oheisohjelmaa. Tapahtumaan saapuu lukuisia loistoonsa kiillotettuja, entisöityjä klassikkoautoja sekä viimeisen päälle laitettuja tuning-ajoneuvoja niin Suomesta kuin ulkomailtakin. Hätkähdyttävien autojen lisäksi tapahtumassa on esillä laaja valikoima varusteita, hoitotuotteita, työkaluja sekä lifestyle-tuotteita.

Myös tapahtumakokonaisuuden ohjelmatarjonta on jälleen monipuolinen. Luvassa on mielenkiintoisia työnäytöksiä, kansainvälisiä vieraita, elävää musiikkia, Transformers-robotteja, Muumeja sekä Pin-Up Finland 2019 -kilpailun finaali, joka huipentuu lauantaina tapahtuman virallisilla jatkoilla, Rock’N’Roll Nightissa. Nähtävää riittää siis varmasti kaikenikäisille!

SONAX on jälleen yksi tapahtuman pääyhteistyökumppaneista ja osastolla riittää vipinää koko viikonlopun ajan. Kuva vuodelta 2018.
SONAX jälleen X-treme Car Shown yhteistyökumppanina

SONAX on tänäkin vuonna yksi X-treme Car Shown pääyhteistyökumppaneista ja mukana messuilla näyttävällä osastolla yhteistyössä Suupohjan Varaosan kanssa. Osastollamme ovat esillä kuumimmat SONAX-uutuudet ja -hittituotteet, laaja kattaus Kamasa Toolsin ammattitasoisia työkaluja sekä Bilstein-iskunvaimentimet. Tule tsekkaamaan huikeat messutarjoukset!

Tuotteiden ja tarjousten lisäksi SONAX-osastolla riittää tuttuun tapaan muutakin ihasteltavaa. Viime vuosina suuren suosion saavuttaneita, sähäköitä SONAX Pin-Up -autonpesunäytöksiä järjestetään jälleen molempina messupäivinä. Lauantaina autoa pestään klo 12.30, 14.30 ja 17.00 ja sunnuntaina klo 12.00 ja 14.00. Järjestämme osastollamme myös asiantuntijamme vetämiä työnäytöksiä, joissa ajankohtaisena aiheena on ajovaloumpioiden kiillotus.

Muun ohjelman lisäksi saamme osastollamme myös huikeita ajoneuvoja. SONAX Vip Sponsorship Aki Härmä tuo upean Nissaninsa messuväen ihasteltavaksi ja esillä on myös uniikki Bilstein-brändätty Concept Race Car.

Tervetuloa osastollemme nauttimaan messutunnelmasta!

Autot ja Viihde 2019 aukioloajat

Lauantaina 28.9. klo 10-19

Sunnuntaina 29.9. klo 10-16

Lauantai-iltana järjestetään lisäksi Rock’N’Roll Night -tapahtuma, joka toimii messujen virallisena After Partyna. Tapahtuma järjestetään Möysän Musaklubilla (K-18) ja ovet avataan klo 20.30. Luvassa on niin musiikkia, burleskia kuin Pin-Up Finland 2019 -finaalin huipennus.

Katso tapahtuman koko ohjelma.

Autot ja Viihde 2019 -yhdistelmälippu oikeuttaa sekä näyttelyyn että Rock’N’Roll Night -tapahtumaan. Tutustu lippuvaihtoehtoihin tästä.

Jaa tämä artikkeli: