Tehokas auton sisäpesuaine poistaa tahrat ja hajut

Moni keskittyy autonpesussa vain ulkokuoreen, vaikka myös sisätilat kaipaisivat säännöllistä puhdistusta. Talvikauden ja hiihtolomien jäljiltä auto voi olla täynnä kuraa, hiekkaa, ruokatahroja ja karvoja, joten matkustamo on kaukana siististä. Imuri, SONAX XTREME Sisäpesuaine, karvojen irrotusharja ja tehokas ikkunapesuaine taikovat sisätilat puhtaiksi hetkessä.

Myös auton sisätilat kaipaavat säännöllistä puhdistusta.
SONAX XTREME Sisäpintojen puhdistussieni ja SONAX XTREME Sisäpesuaine.
SONAX XTREME -sarjan puhdistussieni ja sisäpesuaine.

SONAX XTREME Sisäpesuaine
puhdistaa ja raikastaa

SONAX XTREME -sarjan auton sisäpesuaine on kätevä ratkaisu sisäpintojen ja verhoilujen tehokkaaseen puhdistukseen. Suihkepullossa myytävä pesuaine irrottaa pinttyneenkin lian hellävaraisesti, poistaa epämiellyttävät hajut ja jättää jälkeensä raikkaan tuoksun. Tuotteen sisältämä hajuntappaja ei ainoastaan peitä, vaan myös poistaa esimerkiksi lemmikkien tai eväiden aiheuttamat, epämiellyttävät hajut.

Sisäpesuaineen käyttö on helppoa: suihkuta käsiteltävälle alueelle, hiero pintaa puhdistussienellä tai mikrokuituliinalla ja pyyhi lopuksi vedellä kostutetulla mikrokuituliinalla. Värierojen välttämiseksi, käsittele yksi alue kerrallaan.

 

Karvojen irrotusharja on lemmikin
omistajan paras kaveri

SONAX Karvojen irrotusharja ja myyntipakkaus.
SONAX-harja kerää lemmikkien karvat tehokkaasti verhoiluista.

Kaikki auton omistajat tietävät, kuinka hankalaa on saada hiukset ja muut karvat pois auton tekstiilipinnoilta. Karvat takertuvat tiukasti auton verhoiluun, mattoihin ja istuimiin, eikä imurointi tuota toivottua lopputulosta.

Karvoja ei tarvitse kuitenkaan yksitellen nyppiä, kun tekstiilipinnat käsitellään SONAX Karvojen irrotusharjalla. Karvat tarttuvat helposti erikoisharjan pehmeisiin silikonikumiharjaksiin ja harjaus jättää tekstiiliin hyvännäköisen, pörröisen pinnan. Tepsii niin lemmikkien karvoihin kuin ihmisten hiuksiinkin. Harja on helppo puhdistaa juoksevalla vedellä.

Tee auton sisätilojen siivous näin

  1. Tyhjennä kaikki ylimääräiset tavarat pois autosta.
  2. Irrota matot ja imuroi auto huolellisesti.
  3. Käsittele penkit ja verhoilut SONAX Karvojen irrotusharjalla.
  4. Puhdista pinnat SONAX XTREME Sisäpesuaineella. Muista pyyhkiä myös kojelaudan painikkeet, ratti, vaihdekeppi, käsijarru, turvavöiden soljet sekä ovenkahvat.
  5. Pese ikkunoiden sisäpinnat SONAX XTREME Ikkunapesulla. Suihkuta ikkunoille ja pyyhi lasipinnoille tarkoitetulla mikrokuituliinalla.

 

Etsi SONAX-tuotteiden jälleenmyyjiä.

Tutustu myös nahkapenkkien hoitoon soveltuviin SONAX-tuotteisiin.

Jaa tämä artikkeli: