American Car Show tulee taas Helsinkiin!

Jo monen pääsiäisperinteeksikin muodostunut, amerikkalaisia autokaunottaria esittelevä American Car Show starttaa jälleen Helsingin Messukeskuksessa pitkäperjantaina 30.3. American Car Show 2018 on viime vuoden näyttelyn lailla kolmepäiväinen tapahtuma, joten upeat autot ovat esillä sunnuntaihin 1.4. saakka.

Tänä vuonna Kahan edustamat SONAX- ja Kamasa Tools -tuotteet löytyvät paraatipaikalta, heti eteläisen sisäänkäynnin tuntumasta, osastolta 6d48. Tule tutustumaan huikeisiin messutarjouksiimme ja osallistu aktiviteetteihin! Osastomme tuotteiden myynnistä vastaa Suupohjan Varaosa ja mukana osastomme meiningeissä on myös Wheels & Heels -ryhmän jäseniä.

Vuoden 1939 Mercury Coupe kuuluu koko näyttelyn tyylikkäimpiin ja hienoimpiin käsityötaidon näytteisiin.
American Car Show 2018

Järjestyksessään 41. American Car Show kokoaa tuttuun tapaan saman katon alle huippuunsa entisöidyt Amerikan autot, alan harrastajat, ihailijat ja paljon muuta nähtävää. Vuosien saatossa tapahtuma on laajentunut pienen piirin harrastetapahtumasta Suomen suurimmaksi alan harrastajien ja koko perheen pääsiäistapahtumaksi.

Amerikkalaisia kaunottaria esittelevän näyttelyn lisäksi Messukeskuksesta löytyy tulevana viikonloppuna myös MC Heaven-, Tuning Car Show- ja Motorsport-tapahtumat, joten nähtävää riittää koko rahan edestä. Näyttelyiden lisäksi tarjolla on myös monipuolinen kattaus oheisohjelmaa kuten esiintyjiä, huutokauppa, Miss Hot Rod 2018 -kilpailu sekä ”Onks Pokkaa” -kisa, jossa kansainvälinen pin-up malli ja tatuoija Sini Ariell tekee kisan voittajalle tatuoinnin livenä tapahtumassa.

Vinkki perheen pienimmille! American Car Showssa on tänä vuonna esillä useampi Autot-elokuvien innoittamana tehty auto, joista suurin osa on suomalaisten autonrakentajien taidonnäytteitä. Käykää siis ihailemassa Marttia, Salamaa ja kumppaneita.

Lue lisää American Car Showsta.

Tapahtuman aukioloajat

Perjantaina 30.3. klo 10 – 18

Lauantaina 31.3. klo 10 – 18

Sunnuntaina 1.4. klo 10 – 18

 

Nähdään Messukeskuksessa!

Jaa tämä artikkeli: