Alihankinta 2021 käynnistyy Tampereella

Kaha osallistuu Suomen johtavaan teollisuuden messutapahtumaan, Alihankinta 2021-messuille! Messut käynnistyvät Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa huomenna 21.9.2021, ja kestävät aina torstaihin asti. Kahan porukan löydät osastolta C 923. Tervetuloa!

Alihankinta kansainvälisestikin arvostettu teollisuuden messutapahtuma, joka on järjestetty Tampereella jo vuodesta 1988. Kolmepäiväinen tapahtuma kokoaa yhteen teollisuuden uusimmat innovaatiot, yritykset, asiantuntijat ja päättäjät. Alihankinta esittelee metalli-, elektroniikka-, muovi- ja kumiteollisuutta, teollisuuden ICT-ratkaisuja sekä näiden alojen suunnittelua ja konsultointia.

Messuhulinaa vuoden 2019 tapahtumassa. Kuva: Otto Vainio
Rekisteröidy messukävijäksi ennakkoon

Rekisteröitymällä Alihankinta 2021 -kävijäksi jo ennakkoon säästät aikaa ja vaivaa. Saat ilmoittautumisestasi sähköpostivahvistuksen, jossa olevaa koodia näyttämällä pääset messuille sisään jonottamatta. Sisäänpääsy on rekisteröityneelle kävijälle maksuton.

Huomioithan, että tänä vuonna päiväkohtaista kävijämäärää on terveysturvallisuussyistä rajoitettu ja rekisteröitymislinkit ovat päiväkohtaisia. Rekisteröidythän siis sille päivälle, jolloin aiot messuille osallistua.

Aukioloajat

Tiistai: klo 9–17
Keskiviikko: klo 9–17
Torstai: klo 9–16

> Pääset rekisteröitymään tästä!


Messutunnelmaa Kahan osastolla syksyllä 2019.
Tervetuloa Kahan osastolle C 923!

Aiempien vuosien tapaan Kahan asiantuntijat löytyvät tapahtuman C-hallista, paikalta C 923. Osastollamme esitellään muun muassa ajoneuvoelektroniikkaa, työkonevarusteita, kiinnitysjärjestelmiä sekä alkolukkoja ja -testereitä. Valikoimastamme löydät juuri sopivat ajoneuvon lisävarusteet yrityksesi tarpeisiin.

Lämpimästi tervetuloa osastollemme!

 

Tutustu messutarjontaan osoitteessa Alihankinta.fi.

 

Jaa tämä artikkeli: