RAM-kiinnitysteline sopii juuri sinne, missä sitä tarvitset

RAM® Mounts valmistaa kestäviä ja monipuolisia kameroiden, tablettien ja muiden mobiililaitteiden asennustelineitä, jotka voidaan kiinnittää lähes mihin tahansa. Toisin kuin muut markkinoilla olevat telineet, RAM mahdollistaa laitteiden asennuksen juuri sinne, missä niitä eniten tarvitset.

RAM-kiinnitystuotesarja rakentuu mustaksi jauhemaalatuista merialumiiniosista, kevyistä komposiittiosista sekä tärinää ja iskuja vaimentavista kumisista kuulanivelistä. Valikoimaan kuuluu yli 1000 osakomponenttia, joita yhdistelemällä syntyy yli 3000 nimikkeen tuotevalikoima, eikä mikään estä rakentamasta osista täysin omia ja uniikkeja kokonaisuuksia.

RAM-tuotteiden avulla saat luotua kiinnitysratkaisun lähes mihin tahansa.
Miksi valita RAM?

1. Laadukas rakenne

Asennustelineiden vankka rakenne takaa varman kiinnityksen, lähes portaattoman säädettävyyden ja erinomaisen tärinänvaimennuksen kaikkein vaativimmissakin ympäristöissä. Tuhansien erilaisten osakomponenttien avulla RAM on onnistunut kehittämään innovatiivisia asennusratkaisuja, joista ammattilaiset ennen vain haaveilivat.

2. Mukautettavuus

Mukautettavuuden ansiosta voit siirtää puhelintelineen esimerkiksi kuorma-autosta traktoriin tai yhdistellä erilaisia komponentteja ihanteellisen asennustelineen toteuttamiseksi. Järjestelmän modulaarisuus mahdollistaa juuri tarpeitasi vastaavan telineen räätälöinnin lähes kaikkiin käyttökohteisiin.

3. Laadukkaat materiaalit

Jotta telineet sopisivat käytettäviksi kaikkein vaativimmissakin asennuskohteissa, tarvitaan niiden valmistamiseen ensiluokkaisia materiaaleja. RAMin tuotteet on valmistettu laadukkaasta merialumiinista, ruostumattomasta teräksestä, lujista komposiittimateriaaleista ja kumista. Kaikki osat käyvät läpi perusteellisen isku- ja tärinäntestauksen, jotta ne kestäisivät rankempaakin menoa.

Näin se toimii
  1. Valitse adapteri/teline kiinnitettävän laitteen mukaan
  2. Valitse varsi pituuden ja kiinnityspaikan perusteella
  3. Valitse alusta, jolla kiinnitys kohteeseen onnistuu

> Tuotteet Autoluettelossa

 


Uusi RAM Agriculture -luettelo nyt saatavilla

Maataloussektorin tekniset innovaatiot ovat kiihtyneet ennennäkemättömään vauhtiin viime vuosina. Nykyään on siis täysin normaalia, että koneen ohjaamosta löytyy neljä tai viisi näyttöruutua. Ja RAMin tehtävänä on tarjota ratkaisut näiden ruutujen kiinnitykseen!

Uusi Agriculture -tuoteluettelo löytyy Autoluettelosta kaikkien RAM-tuotteiden takaa ”Dokumentit”-osiosta.

Tuoteluettelo on mahdollista tilata myös paperisena tuotenumerolla RAM8.

Jaa tämä artikkeli: