Ajovaloumpioiden kirkastus kannattaa tehdä nyt

Illat ovat alkaneet jo hämärtyä ja syksy etenee nopeasti. Pimeillä teillä on huomattavasti mukavampaa ja turvallisempaa ajella, kun ajovalot valaisevat tehokkaasti. Mikäli autosi umpiot ovat mattaantuneet ja kellastuneet, on tullut aika tehdä ajovaloumpioiden kirkastus. SONAX-tuotteilla homma hoituu joko käsin tai koneellisesti. Hyvästi himmeät, kellertävät umpiot!

SONAX Kirkastussarja – Todellinen ”all in 1” -tuote ajovaloumpioiden käsittelyyn

Muovisten ajovaloumpioiden mattaantumista on mahdotonta estää, kun aikaa kuluu ja kilometrejä karttuu. Umpioista voi kuitenkin saada vielä kirkkaat ja edustavat, jos tekee niille helpon käsittelyn SONAX Ajovaloumpioiden kirkastussarjalla. Kirkastussarja sisältää kaikki käsittelyyn vaadittavat tuotteet. Paketti riittää kahteen kahden ajovaloumpion käsittelyyn.

SONAX Kirkastussarja sisältää kaiken tarvittavan umpioiden käsittelyyn.

Näin sen teet:

  1. Aloita käsittely pesemällä umpiot ja suojaa tämän jälkeen umpioiden reunat huolellisesti esimerkiksi teipin avulla.
  2. Hio umpion pinta pyörivin liikkein kostutetulla P5000-vesihiontaruusukkeella. Hionta kirkastaa mattaantuneen pinnan ja tasoittaa naarmut.
  3. Pyyhi umpion pinta kiillotusliinalla.
  4. Kiillota umpio SONAX Headlight Polish -hionta-aineella ja kiillotussienellä, kunnes haluttu kiiltoaste on saavutettu.
  5. Pyyhi pinta jälleen kiillotusliinalla.
  6. Hionnan ja kiillotuksen jälkeen, ota käyttövalmis Headlight Sealant -pinnoiteliina pakkauksesta ja käy liinalla huolellisesti läpi käsitellyt pinnat. Pinnoiteliina antaa umpion pinnalle suojaavan kalvon.
  7. Anna umpioiden lopuksi kuivua 30 min. Valmista tuli!

 

Ammattimainen ajovaloumpioiden kirkastus SONAX PROFILINE -tuotteilla

Mikäli haluat tehdä umpioiden kirkastuksen koneellisesti, on SONAX PROFILINE Headlight Polish -hiomatahna oikea tuote operaatioon. Tahna poistaa tehokkaasti kellastumat, pienet naarmut ja kirkastaa himmentyneet kohdat. Kiillotuksen jälkeen umpion pinta tulee puhdistaa huolellisesti ja suojata erillisellä suoja-aineella.

Umpion suojaukseen sopiva tuote on SONAX PROFILINE Headlight Protection -suoja-aine, jota suihkutetaan puhtaalle kiillotusliinalle ja levitetään ohuelti umpion pinnalle. Odota, kunnes pinnoite on lähes täysin haihtunut ja toista käsittely. Kun toinen kerros on lähes haihtunut, kiillota ultrahienolla mikrokuituliinalla. Anna pinnoitteen kovettua tunnin ajan kuivassa tilassa. Käännä purkki ylösalaisin käsittelyn jälkeen ja suihkuta suutin tyhjäksi. Tämä estää suuttimen tukkiutumisen.

 

 

Etsi SONAX-tuotteiden jälleenmyyjiä.

Jaa tämä artikkeli: