Aineita ja apuvälineitä AC-huoltoon

AC_edge_kahaviesti_fi

Tehokkaat kylmäainetoimitukset valmiina kesään!

Kaha on valmistautunut kuumaan kesään virittämällä kylmäainevalikoimansa ja logistiikkansa huippukuntoon. Uusi kylmäainetoimittaja AC Edge on osa ilmastointialan jättiläistä Sandenia, mikä takaa korkean tason niin toimitusvarmuuden kuin tuotteiden laadunkin suhteen.

Valikoima selkeytynyt

Kylmäainevalikoiman tuotenumerointia selkeytettiin vuosi sitten luopumalla pitkistä kirjain- ja numerosarjoista. Nyt numerointi noudattaa helppoa TYYPPI-PAINO-kaavaa, esim. R134-60. Pienten pullojen eurostandardin mukaisen 12 kg koon ansiosta myös pullojen saatavuus on erinomainen.

Kaikkialle Suomeen seuraavaksi päiväksi

Kaha toimittaa laadukasta ja puhdasta AC Edge -kylmäainetta vaihtopulloissa tehokkaasti ja nopeasti. Hiotun toimitusjärjestelmän ansiosta tilaaminen on vilvoittavan helppoa: puhelinmyyntiimme soitettu tilaus on perillä heti seuraavana työpäivänä.

UView-väriaineet

UView on yhdysvaltalainen vuodonetsintätekniikkaan erikoistunut yritys, jonka väriaineet on helppo erottaa vuotokohdasta UV-valon ja -lasien avulla, joskus jopa ilman. Radiator Coolant on tarkoitettu jäähdytysjärjestelmille ja Multi Purpose öljy- ja polttoainejärjestelmille. Yksi 30 ml pullo riittää yhden ajoneuvon jäähdytyksen, moottorin, hydrauliikan tai polttoainejärjestelmän tutkimiseen.

Jaa tämä artikkeli: