Autofrontal-vallankumous autokorjaamoissa

Autofrontal-portaalin kunnianhimoisena tavoitteena on yhdistää tuhannet autojen korjaus- ja huoltotiedotteet saman katon alle, jotta korjaamoille pystytään tarjoamaan mahdollisimman kustannustehokasta ja kokonaisvaltaista ratkaisua.

Erilaiset korjaamo-ohjelmistot kuuluvat nykyään autokorjaamon jokapäiväisiin työkaluihin.

Autofrontal haluaa tarjota autokorjaamoille alan kattavimman tietopankin, josta korjaamo löytää nopeasti tarvitsemansa tiedon tuhansien ammattilaisten kokemukseen perustuvien korjaus- ja huoltotiedotteiden joukosta. Autofrontaliin on mahdollista yhdistää myös muita autokorjaamoalan ohjelmistoja.

Autofrontal tehostaa korjaamon arkea

Modernit autokorjaamot ovat riippuvaisia tarkoista ja ajantasaisista korjaus- ja huoltotiedoista varmistaakseen laadukkaan ja tehokkaan palvelun asiakkailleen. Siksi Autofrontalin ja sen lisäpalveluiden käyttöönotto voi tuoda merkittävää parannusta korjaamon tuottavuuteen.

Yksi korjaamojen suurimmista haasteista on ollut tehokkuuden ylläpitäminen samalla kun autokanta monimutkaistuu ja tietoa tarvitaan entistä enemmän. Autofrontalin tarjoama, monipuolinen tietopankki nopeuttaa oikean tiedon löytymistä, sillä dataan pääsee käsiksi yhdestä, helppokäyttöisestä käyttöliittymästä. Autofrontal tarjoaa myös käyttäjilleen tikettipohjaisen Hotline-kanavan, josta mekaanikko saa ammattimaista apua vian määritykseen ja korjaamiseen.

Yhteenvetona voidaan todeta, että korjaamot, jotka käyttävät Autofrontalia, voivat parantaa tuottavuuttaan, sillä aikaa ja resursseja kuluu vähemmän eri tietolähteiden läpikahlaamiseen. Huolto- ja korjaustiedotteiden lisäksi mekaanikko saa myös tarvittaessa nopean yhteyden suomenkieliseen tekniseen tukeen – oli kyseessä sitten huoltotyö, vianmääritys tai korjaus.

Autofrontal edustaa askelta eteenpäin autokorjaamoalan digitalisaatiossa ja osoittaa, että oikean tiedon löytäminen nopeasti voi vauhdittaa koko korjaamon toimintaa ja lisätä siten myös asiakastyytyväisyyttä.

Katso Kahan tekemä Autofrontal-portaalin esittelyvideo tästä.

Lue lisää Autofrontalista.


Autofrontalin lisäpalvelut

Autofrontaliin on saatavana lisäpalveluina Autodata-, Haynespro- ja Alldata- huolto- ja korjausohjepalvelut. Korjaamo pystyy valitsemaan tarvitsemansa ohjelmistot, ja käyttämään näitä kaikkia kätevästi saman käyttöliittymän alta. Autofrontaliin pääsee kirjautumaan kätevästi suoraan Autoluettelosta tai Autofrontalin omilta sivuilta.

Huom! Lisenssejä lisäpalveluihin ei myydä erikseen.

Kahan korjaamo-ohjelmistojen lisenssit Autoluettelossa.

Jaa tämä artikkeli: