Winntec-nostimet uutuutena Kahan valikoimassa

Kahan korjaamolaitteiden valikoima on laajentunut hollantilaisen Winntecin tuotteilla. Monipuolisesta Winntec-valikoimasta löydät niin tunkkeja, nostimia, rengaskärryjä kuin hydrauliprässejäkin. Tuotteet ovat ammattikäyttöön tarkoitettuja, kestäviä ja hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia. Näihin uutuuksiin kannattaa tutustua!

> Winntec-tuotteet Autoluettelossa

 

Hallitunkki 1,5 tonnia

Korkealaatuinen, tukeva hallitunkki korjaamokäyttöön! Alumiinisen tunkin kapasiteetti on 1 500 kg. Tunkissa on nylonrenkaat.

  • Minimikorkeus: 90 mm
  • Maksimikorkeus: 360 mm
  • Leveys: 247 mm
  • Pituus: 481 mm
  • Paino: 21 kg

Tuotenumero: M411355

 

 

Winntec – Huippuosaamista järkihintaan

Vuonna 2002 tyypillinen, Aasiasta maahantuotu hallitunkki oli houkuttelevan hintainen, mutta ei kestänyt pitkään kovassa ammattikäytössä. Tämän vuoksi hollantilaiset Alfred Dubbeldam ja Norman Jou päättivät perustaa yrityksen, joka kehittäisi, valmistaisi ja toimittaisi luotettavia, korjaamokäyttöön soveltuvia nostimia järkevään hintaan. Näin sai alkunsa Winntec.

Winntecin missiona on alusta alkaen ollut kehittää tuotteita, jotka ovat sekä helppokäyttöisiä että ammattilaisten korkeiden turvallisuus- ja laatuvaatimuksien mukaisia. Tuotteet ovat myös järkevästi hinnoiteltuja, sillä laatuun panostamisen ei pidä jäädä hinnasta kiinni. Winntecin tuotteita myydään maailmanlaajuisesti jo yli 60 maassa.

Jaa tämä artikkeli: