Mukavampaa veneilyä Webasto Marine -tuotteilla

Sää merellä voi olla ajoittain hyvinkin yllättävä; kuuma kesäpäivä voi vaihtua hetkessä tuuleen ja vesisateeseen. Olipa keli ulkona mikä hyvänsä, veneily on huomattavasti mukavampaa, kun veneen sisäpuolella vallitsee miellyttävä lämpötila.

Saksalainen Webasto on oma käsitteensä autojen lämmityksessä, mutta yrityksen monipuolinen tuotevalikoima ulottuu myös veneisiin. Webasto valmistaa veneille luotettavia lämmitys- ja ilmastointijärjestelmiä, jotka toimivat kaikissa olosuhteissa. Merellä laitteiden korkea laatu ja toimintavarmuus ovatkin ominaisuuksia, joista ei kannata tinkiä.

Tuttua Webasto-laatua myös veneille

Pitkäjänteisen kehitystyön ja tuotetestauksen ansiosta myös Webasto Marine -tuotteiden teknologia on alansa ehdotonta kärkeä ja tuotteet täyttävät sekä venevalmistajien korkeat laatuvaatimukset että kuluttajien toiveet. Webaston laajasta veneiden lämmittimien ja ilmastointilaitteiden (230 V ja 115 V) valikoimasta löytyy sopiva ratkaisu kaikenlaisiin olosuhteisiin ja kokoluokkiin; aina pienveneistä kookkaisiin luksusjahteihin.

Webaston laitteet ovat tehokkaita, taloudellisia ja lisäävät merkittävästi veneen mukavuutta. Järjestelmien ohjaaminen on lisäksi helppoa Webaston käyttölaitteiden avulla; voit valita mieluisesi käyttökytkinten, ajastimen ja kätevän matkapuhelinsovelluksen väliltä. Laitteissa on myös kattava takuu, mikä tekee niistä varman valinnan veneellesi.

Webasto Marine -valikoimassa myös muita tuotteita veneilyyn

Webaston venetuotteiden valikoima ulottuu myös lämmönsäätelyn ulkopuolelle; valikoima kattaa myös laadukkaat kansiluukut, jääkaapit, pakastimet, kylmäkoneikot sekä tallelokerot. Tyylikkäitä, erinomaisen vesitiiviitä kansiluukkuja on saatavilla sekä manuaalisina että sähköisinä. Myös jääkaappien ja pakastimien valikoima on kattava; kaappeja löytyy monissa eri kokoluokissa ja malleissa.

Laadukkailla varusteilla saat enemmän irti veneilystä. Tutustu siis Webaston laajaan venevarustevalikoimaan ja satsaa huolettomaan veneilyyn!

Webasto-venelämmittimien jälleenmyyjät löydät täältä.

Etsi venevarusteiden jälleenmyyjiä.

Jaa tämä artikkeli: