Webasto-ilmastointijärjestelmät erikoisajoneuvoihin

Tehokkaista lämmitys- ja ilmastointijärjestelmistään tunnetun Webaston valikoimista löydät räätälöityjä ratkaisuja kaikille ajoneuvotyypeille ja kaikkiin käyttötarkoituksiin. Laadukkaat Webasto-ilmastointijärjestelmät takaavat juuri oikean lämpötilan niin työkoneisiin kuin erikoisajoneuvoihinkin.

Jo vuonna 1901 perustettu Webasto panostaa vuodesta toiseen merkittävästi tuotekehitykseen ja innovaatioihin. Webaston insinöörit kehittävät jatkuvasti kattavia ilmastointijärjestelmiä, jotka erottuvat edukseen sekä kestävyytensä että huipputason teknologiansa ansiosta. Järjestelmät ovat kompakteja, ja ne voidaan muuntaa useisiin ajoneuvoihin sopiviksi.

Kahan Webasto-valikoimassa on muun muassa runsaasti vaihtoehtoja työkoneiden ja erikoisajoneuvojen ilmastointiin. Saatavilla on useita valmiita sarjatuotannossa olevia ilmastointilaitteita, jotka soveltuvat moniin erilaisiin asennuspaikkoihin.

Kahalta saat koko paketin

Webasto-ilmastointijärjestelmät koostuvat useasta osasta – tarvitaan lämmitys-ilmastointilaite, lauhdutin, kompressori, letkusarjat ja säätimet.

Kahalta saat koko paketin kaikkine osineen, ja tarjontaa löytyy kaikkiin erityyppisiin ajoneuvoihin.

Kaha ja Webasto ovat jo vuosien ajan tehneet tiivistä yhteistyötä erikoisajoneuvojen ilmastointiratkaisujen parissa, joten vankkaa osaamista ja tuotetukea on aina tarvittaessa saatavilla. Ammattitaitoisen teknisen tuen lisäksi, tarjoamme suunnittelijoille myös laitteiden 3D-kuvat ja teholaskelmat valinnan helpottamiseksi.

Mikäli tarvitset apua oikeanlaisen tuotepaketin valintaan, otathan rohkeasti yhteyttä: karri.korpi(at)kaha.fi

Lue myös: Webasto HEPA-kiertoilmasuodattimella puhtaampi sisäilma

Jaa tämä artikkeli: