Webasto Air Top -lämmitin kaikenkokoisiin veneisiin

Sääolosuhteet merellä ovat arvaamattomia, ja lämmin kesäpäivä voi muuttua myrskyksi nopeasti.  Vesisateen ja kylmän viiman yllättäessä onkin suoranaista luksusta kömpiä veneen kuiviin, lämpimiin sisätiloihin. Webasto Air Top -lämmitin hoitaa lämmityksen nopeasti ja taloudellisesti.

Saksalainen Webasto on tunnettu Suomessa erityisesti korkealaatuisista autolämpötuotteistaan, mutta monipuolinen tuotevalikoima kattaa myös veneet, aina pienemmistä paateista suuriin jahteihin ja purjeveneisiin. Webaston luotettavat veneiden lämmitys- ja ilmastointijärjestelmät toimivat tehokkaasti kaikissa olosuhteissa ja takaavat miellyttävän lämpötilan niin kesähelteillä kuin syksyn viilenevissä illoissa.

Lämpimässä hytissä on mukava oleilla, vaikka ulkona sataisi kaatamalla.

Webasto Air Top -lämmitin on tehokas ja hiljainen

Webaston laadukkaiden lämmitys- ja ilmastointiratkaisujen avulla veneen lämpötila pysyy miellyttävänä säällä kuin säällä. Kun järjestelmä on päällä, kosteutta ei pääse muodostumaan, ja peitot ja tyynyt pysyvät mukavan kuivina.

Webasto-ilmalämmitin on erinomainen ratkaisu veneeseen, sillä se on tehokas, taloudellinen ja hiljainen. Air Top -lämmitinlaitteiden kompakti koko ja monipuoliset asennusosat mahdollistavat yksilöllisen lämmitysjärjestelmän luomisen monenlaisiin veneisiin. Air Top -järjestelmä on rakenteeltaan yksinkertainen, joten se on helposti asennettavissa myös jälkikäteen.

Kompaktin kokoinen Webasto Air Top Evo 55 -ilmalämmitin suositellaan 11-14 -metrisiin veneisiin.

Air Top -lämmittimiä löytyy kolmessa eri kokoluokassa: 2000 STC alle 9 metrin pituisille veneille, Evo 40 ja Evo 55 suurempiin kokoluokkiin. Kahdesta Air Top -lämmittimestä voidaan tehdä myös lämmitystehon tuplaava Twin-lämmitinsarja.

Air Top -lämmittimet ovat kokoluokkansa tehokkaimpia, ja niitä on mahdollista käyttää 30 minuutin ajan maksimilämmitystä tehostavalla Boost-toiminnolla (Evo 40 ja Evo 55). Kaikissa laitteissa on lisäksi tuuletusominaisuus, joka tuo raitista ulkoilmaa sisätiloihin kuumimpina kesäpäivinä. Air Top -lämmittimet on varustettu automaattisella portaattomalla säädöllä, joten lämpötilan saa asetettua juuri sopivaksi.

Käyttölaitteissa riittää valinnanvaraa

Monipuolinen MultiControl-käyttölaite mahdollistaa lämmityksen ajastamisen sekä toimintojen kätevän ohjaamisen.

Lämmitin tarvitsee luonnollisesti myös käyttölaitteen, jolla se käynnistetään. Webaston valikoimasta löydät vaihtoehtoja aina yksinkertaisista käyttökytkimistä ja ajastimista kauko-ohjaimiin ja matkapuhelinohjaukseen.

Yksi yleisimmistä valinnoista veneisiin on kätevä MultiControl-ajastin, jonka avulla lämmityksen, Boost-toiminnon sekä tuuletuksen ohjaaminen onnistuu helposti. Laitteen tyylikäs, huomaamaton muotoilu ei myöskään hypi silmille veneen sisustuksessa.

Käyttölaitteita on myös mahdollista yhdistellä! Esimerkiksi kauko-ohjaimen tai puhelinohjauksen asentaminen MultiControlin rinnalle onnistuu.

 

> Webasto-lämmitysjärjestelmät veneisiin Autoluettelossa

Jaa tämä artikkeli: