Vene 20 Båt -messut starttaavat huomenna

Ensimmäiset kevään merkit ovat ilmassa, sillä Vene 20 Båt -messut polkaistaan käyntiin Helsingin Messukeskuksessa huomenna 7.2.2020. Messuilla riittää varmasti nähtävää ja koettavaa koko perheelle, tervetuloa!

Tunnelmaa viime vuoden Vene Båt -messuilta. Kuva: Messukeskus

Kaha on jälleen kerran mukana messuhulinassa tutulla osastopaikalla 5r11. Osasto sijaitsee venetarvikkeille varatussa messuhallissa numero 5. Monipuolisella osastollamme on esillä venevarusteita laidasta laitaan; aina lämmitys-, ilmastointi- ja sähköjärjestelmistä keittiötarvikkeisiin ja elektroniikkaan. Mukana on myös runsaasti kiinnostavia uutuustuotteita.

Tule moikkaamaan asiantuntijoitamme ja osallistumaan messuarvontaan!

Venemessujen aukioajat

Vene 20 Båt -messut ovat avoinna 7.-16.2.2020:

Arkisin klo 11-19
Viikonloppuisin klo 10-18

Messulippuja saa ostettua joko ovelta tai tapahtuman verkkokaupasta.

Vene 20 Båt on Pohjois-Euroopan suurin venealan tapahtuma

Vene Båt -messut järjestettiin ensimmäistä kertaa jo vuonna 1976 ja vuosien varrella siitä on muodostunut Pohjois-Euroopan suurin venealan tapahtuma. Vuosittain tapahtuma kokoaa yhteen noin 300 näytteilleasettajaa ja yli 65 000 messukävijää.

Messuilla on esillä satoja erilaisia veneitä eri kokoluokissa, aina unelmien ökyjahdeista pieniin ja näppäriin mökkiveneisiin. Veneiden lisäksi esillä on myös laaja valikoima erilaisia tarvikkeita, asusteita ja kaikkea muuta veteen liittyvää. Kalastus ja erilaiset vesiurheilulajit ovat tänäkin vuonna näyttävästi esillä ja useita lajeja pääsee kokeilemaan messujen Uusi Aalto -alueella.

Messuohjelman ja lisätietoa löydät tapahtuman kotisivuilta.

 

Jaa tämä artikkeli: