Veigel-opetuspolkimet myös Volkswagen ID.3 -sähköautoon

Saksalainen Veigel on autokoulukäyttöön soveltuvien, mallikohtaisten opetuspolkimien edelläkävijä. Yritys tuo markkinoille jatkuvasti uusia poljinjärjestelmiä, jotta soveltuvat Veigel-opetuspolkimet löytyisivät myös kaikkein uusimpiinkin automalleihin. Kaha varastoi poljinsarjoja suosituimpiin autokouluautomalleihin, mutta suurin osa tuotteista on tehdastilaustuotteita.

Uusimpana tulokkaana Veigel-valikoimassa on opetuspoljinsarja Volswagenin ID.3 -täyssähköautoon. ID.3 on Volkswagenin uuden sukupolven sähköautoperheen ensimmäinen malli, ja sen suurikokoinen akku mahdollistaa jopa yli 500 kilometrin toimintamatkan.

Veigel-opetuspolkimet on toteutettu kokonaan tangoilla ja vipuvarsilla, joten niissä ei ole kiristystä vaativia vaijereita.
Veigel-opetuspolkimissa ei ole venyviä, jatkuvaa kiristelyä vaativia vaijereita.
Veigel-opetuspolkimet – Laadukasta ajo-opetusta jo 100 vuoden ajan

Veigel on valmistanut opetuspolkimia jo vuodesta 1920, ja yritys on tänäkin päivänä Euroopan johtava opetuspolkimien valmistaja. Polkimien mallikohtainen, täydellinen istuvuus tekee niistä luotettavan ja kestävän ratkaisun, joten ne soveltuvat loistavasti kuluttavaan autokoulukäyttöön.

Koska Veigel-opetuspolkimet on toteutettu kokonaan tangoilla ja vipuvarsilla, joten niissä ei ole kiristystä vaativia vaijereita. Etuna on myös se, että ainoastaan järjestelmän mekanismi asennetaan autoon kiinteästi, joten polkimien irrottaminen ja takaisin kiinnittäminen käy helposti. Näin ollen autoa on mukava käyttää myös siviiliajossa, kun ylimääräiset polkimet eivät vie tilaa jalkatilassa.

Tuotevalikoiman laajuus, poljinjärjestelmän kestävyys ja käyttömukavuus ovat avaintekijöitä Veigelin suosiossa. Myös tuotteiden helppo asennettavuus ja vaivaton purkaminen ovat ominaisuuksia, joita autokoulut arvostavat.

> Opetuspolkimet Autoluettelossa

 

 

Muista myös opetusluvan varaiseen ajo-opetukseen soveltuva Polkusin-opetuspoljin.

Jaa tämä artikkeli: