Polkusin-opetuspoljin on helppo ja nopea asentaa

Ajokortin hankkiminen opetusluvalla on nostanut suosiotaan jo parin vuoden ajan, lupakäytännön helpotuttua kesällä 2018. Tänä vuonna suosion kasvuun on vaikuttanut myös koronapandemia, sillä moni on halunnut vältellä lähikontakteja, ja opetustouhuun ryhtyminen on tarjonnut tekemistä kotona pysyttelyn vastapainoksi. Mikäli ajokortti opetusluvalla kiinnostaa, kannattaa tutustua kotimaiseen Polkusin-opetuspoljinsarjaan.

Polkusin-opetuspoljinsarja on kokonaisvaltainen ratkaisu ajo-opetukseen

Valmiiksi kasattu Polkusin-opetuspoljin on helppo asentaa paikoilleen.Hinta-laatusuhteeltaan erinomainen varusteratkaisu opetusluvan varaiseen ajo-opetukseen on yleismallinen Polkusin-opetuspoljinsarja, joka pitää sisällään kaikki ajo-opetukseen vaadittavat varusteet. Kotimainen opetuspoljinsarja sisältää valmiiksi kasatun, vaijerikäyttöisen polkimen, polkimen aluslevyn, kaksi opettajan apupeiliä, valkoisen magneettikolmion sekä asennusta helpottavan kulmaraudan.

Tuotenumero: OPS-1

Polkusin on markkinoiden helpoiten asennettava opetuspoljin, joten sen paikoilleen saaminen onnistuu myös itse. Alla oleva video helpottaa asennusprojektia.

 

Mikäli hoidat asennuksen itse, kiinnitä huomiota muutamiin seikkoihin:

  1. Sijoita poljin oikein. Opetuspolkimen asettelun tulee vastata kuljettajan polkimen asentoa niin, että sen käyttö on yhtä helppoa ja luontevaa kuin kuljettajan puolen jarrupolkimen käyttö.
  2. Kiinnitä poljin tukevasti aluslevyyn, ja aluslevy puolestaan tukevasti auton rakenteisiin.
  3. Kiristä vaijeri niin, ettei polkimeen jää tyhjää liikematkaa. Älä kuitenkaan kiristä liikaa, muuten jarruvalot palavat koko ajan.
  4. Varmista ennen liikenteeseen lähtöä, että molemmat jarrupolkimet toimivat yhtä tehokkaasti.

 

Lue myös: Harkinnassa ajokortin opetuslupa? Näitä varusteita tarvitset

Jaa tämä artikkeli: