Varmista nollat Dräger 3820 -alkotesterillä

Kesäkuun alussa voimaan astunut, uusi tieliikennelaki toi mukanaan monia uudistuksia teillä liikkujille. Yksi oleellisista muutoksista on, että poliisilla on jatkossa mahdollisuus keskeyttää alle 0,5 promillea puhaltaneiden kuljettajien matkanteko.

Uudistus tarkoittaa käytännössä sitä, että mikäli kuljettaja puhaltaa alle rattijuopumuksen rajan, mutta on nauttinut alkoholia ja vaikuttaa päihtyneeltä, on poliisilla oikeus estää ajaminen. Tällöin kuljettajan tulee odottaa tien sivussa, kunnes alkoholi on kokonaan haihtunut elimistöstä. Tämä kiusallinen tilanne on kuitenkin helposti vältettävissä, kun varmistat ajokunnon Dräger-alkotesterin avulla ennen liikkeellelähtöä.

Uusi tieliikennelaki mahdollistaa kuljettajan laittamisen ”jäähylle” tienposkeen, vaikka tämä puhaltaisi alle 0,5 promillea.
Luotettava tulos Dräger-alkotesterillä
Kuluttajakäyttöön suunniteltu Dräger 3820 on varustettu selkeällä, suomenkielisellä näytöllä.

Alkoholin palaminen elimistöstä on yksilöllistä, ja välillä jopa yllättävän hidasta, minkä vuoksi ajokuntoa voi olla haastavaa arvioida. Puhallusratsioita ei kuitenkaan tarvitse jännittää, jos käytössäsi on moninkertainen testivoittaja: Dräger 3820 -alkotesteri.

Dräger Alcotest 3820 hyödyntää samaa tekniikkaa kuin viranomaisten käyttämät tarkkuusalkometrit, joten tulos on tarkka ja luotettava. Laite edustaa sekä toiminnaltaan että muotoilultaan alan terävintä kärkeä; se on kompaktin kokoinen ja lähes heti käyttövalmis, joten puhalluksen pystyy tekemään huomaamattomasti missä tahansa.

Myös puhallustuloksen saaminen on nopeaa; käsittelyaika on vain noin 3 sekuntia, jos tulos on 0,00 ‰. Jos uloshengitysilmassa on alkoholia, kestää puhallusnäytteen käsittely hieman pidempään. Alkoholipitoisuuden ollessa 1,00 ‰, näytteen käsittelyyn menee noin 10 sekuntia.

Säännöllisen kalibroinnin avulla laitteen mittaustekniikka pysyy tarkkana vuosia.

Helppokäyttöinen Dräger 3820

Dräger Alcotest 3820 on paitsi äärimmäisen tarkka, niin myös todella helppokäyttöinen. Suomenkieliset opasteet, selkeä näyttö, äänimerkit ja taustavalaistu painike tekevät laitteesta hyvin käyttäjäystävällisen, joten puhallusnäytteen ottaminen sujuu keneltä tahansa.

Aloita – Puhalla – Tulos. Näin helppoa se on.

Unohda netissä olevat promillelaskurit ja panosta korkealaatuiseen Dräger-testeriin.

 

Lähimmän jälleenmyyjäsi löydät täältä.

Dräger-tuotteet Autoluettelossa.

 

Lue myös: Pahentaako Dräger-alkolukon käyttö tautien leviämisriskiä?

Jaa tämä artikkeli: