Uudistuneet Mobil 1 ESP 5W-30 -moottoriöljyt nyt saatavilla

Mobil 1 ESP 5W-30- ja Mobil 1 ESP Formula P 5W-30 -moottoriöljyt ovat uudistuneet. Uudistunut koostumus koskee kaikkia pakkauskokoja: yhden ja neljän litran kanistereita, 20 litran Mobil Boxx -hanapakkauksia sekä 208 litran tynnyreitä. Mobil ESP 5W-30 -öljyjä suositellaan lukuisille henkilöautoille, katumaastureille ja pakettiautoille. Uudistuksen myötä myös öljyjen luokitukset ovat muuttuneet.


Mobil 1 ESP 5W-30

Mobil 1 ESP 5W-30 on edistynyt, täyssynteettinen moottoriöljy, joka tarjoaa poikkeuksellisen hyvän puhdistustehon, kulumissuojan ja kokonaissuorituskyvyn. Asiantuntijat ovat suunnitelleet Mobil 1 ESP 5W-30:n pidentämään päästöjärjestelmien käyttöikää ja ylläpitämään niiden tehokkuutta sekä diesel- että bensiinimoottoreilla varustetuissa autoissa.

Mobil 1 ESP 5W-30 täyttää tai ylittää useat teollisuuden ja autonvalmistajien asettamat standardit. Öljy on suunniteltu käytettäväksi nykyaikaisissa Porschen, BMW:n, Volkswagenin, Opelin ja Mercedes-Benzin ajoneuvoissa sekä japanilaisten ja korealaisten valmistajien automalleissa.

Saatavilla 1 l, 4 l, 20 l ja 208 l pakkauksissa. Katso uudistuneet luokitukset ja hyväksynnät täältä.

 

 


Mobil 1 ESP Formula P 5W-30

Mobil 1 ESP Formula 5W-30 on erittäin suorituskykyinen täyssynteettinen moottoriöljy, joka on suunniteltu tarjoamaan puhdistustehoa, kulumissuojaa ja suorituskykyä korkeissa lämpötiloissa toimiville, diesel- ja bensiinimoottoreilla varustetuille ajoneuvoille.

Öljy on suunniteltu käytettäväksi nykyaikaisissa PSA:n (Peugeot, Citroen), Mercedes-Benzin ja General Motorsin ajoneuvoissa sekä japanilaisten ja korealaisten valmistajien automalleissa.

Saatavilla 1 l, 4 l, 20 l ja 208 l pakkauksissa. Katso uudistuneet luokitukset ja hyväksynnät täältä.

 

HUOM! Suositeltu viskositeettiluokka ja spesifikaatiot pitää aina tarkistaa ajoneuvon omistajan käsikirjasta.

Tutustu myös kätevään Mobil Boxx -hanapakkausjärjestelmään.

Jaa tämä artikkeli: