Helpot ja ekologisemmat Mobil Boxx -moottoriöljyn hanapakkaukset

Monella korjaamolla tilasta on pulaa ja hommat pitäisi kuitenkin saada hoidettua mahdollisimman tehokkaasti. Siksi Mobil on kehittänyt erinomaisen ratkaisun moottoriöljyn säilyttämiseen ja annosteluun. Saanemme esitellä: Mobil Boxx -moottoriöljyn hanapakkaukset.

Innovatiivinen Mobil-hanapakkausjärjestelmä on erinomainen ratkaisu korjaamoympäristöön, jossa tilansäästö ja helppokäyttöisyys ovat valtavia etuja. Mobil Boxx-hanapakkauksissa on 20 litraa moottoriöljyä pakattuna vahvaan muovipussiin, joka puolestaan on pakattu tukevaan pahvilaatikkoon. Öljyä on helppo annostella juuri tarvittava määrä pussissa olevan hanan avulla.

Moottoriöljyn tarkka annostelu onnistuu helposti Mobil Boxx -hanapakkauksien avulla.

Helppo annostelu ja ympäristöystävällisempi pakkaus

Mobil Boxx -hanapakkauksille on saatavilla kätevä korjaamoteline.

Boxx-hanapakkauksia on saatavilla Mobil 1- ja Mobil Super -moottoriöljyille – valikoimassa on yhteensä 20 tuotetta. Hanapakkausten suurimpina etuina ovat helppo ja tarkka annostelu hanan avulla sekä ympäristöystävällisempi, helposti hävitettävä pakkaus.

Kompaktin kokoinen 20 litran pakkaus on helppo varastoida ja hävittää. Pahvilaatikko on helppo taitella litteäksi ja lajitella kartonkeihin. Hanapakkauksissa on käytetty merkittävästi vähemmän muovia kuin perinteisissä öljykanistereissa, ja tyhjä pussi menee pieneen tilaan jäteastiassa.

Mobil Boxx -hanapakkausjärjestelmä on parhaimmillaan, kun eri öljyjen hanat ovat siistissä järjestyksessä, helposti saatavilla. Siksi tuotevalikoimaan kuuluu myös Mobil Boxx -hanapakkauksille mitoitettu korjaamoteline, johon mahtuu kuusi eri Boxx- moottoriöljyn hanapakkausta mittakannuineen.

Mobil Boxx -moottoriöljyn hanapakkaukset

  • Kompaktin kokoinen pakkaus (20 l) säästää tilaa
  • Öljyn annostelu todella helppoa ja turvallista hanan avulla
  • Ympäristöystävällisempi pakkaus, vähemmän muovia
  • Tyhjä pakkaus helppo hävittää
  • Valikoimassa 20 eri Mobil 1- ja Mobil Super -moottoriöljyä
  • Hanapakkauksille saatavilla kätevä teline, johon mahtuu kuusi pakkausta mittakannuineen

> Katso valikoima Autoluettelossa

 

Lue lisää korjaamotoimintaan liittyvistä tuotteista.

Jaa tämä artikkeli: