Uuden sukupolven Thetford-jääkaapit nyt saatavilla

Läpinäkyvät lokerikot tekevät uusista Thetford-absorptiokaapeista käytännöllisiä ja tyylikkäitä.
Uuden sukupolven absorptiojääkaapeissa yhdistyvät entistä parempi toimintavarmuus, tyylikäs ulkonäkö ja käytännöllisyys.

Matkailutuotteisiin erikoistunut Thetford on nyt tuonut markkinoille uuden sukupolven jääkaappimallistonsa.

Uudet, neljännen sukupolven absorptiojääkaapit ovat automaattisia E+- tai A-versioita, joiden käyttöjännitealue on entistä laajempi, jopa 205-250V. Patentoidulla tekniikalla saavutettu, laaja jännitealue mahdollistaa entistä paremman toimintavarmuuden leirintäalueilla, joilla maasähkön taso saattaa heilahdella voimakkaasti.

Käyttöjännitealueen lisäksi uudistuksia on tapahtunut myös jääkaappien ulkonäössä. Uusissa kaapeissa LED-valot ovat siniset, näyttöpaneelit ovat uusitut ja kaikki sisustan lokerot ovat nyt läpinäkyviä. Lisäksi CI-BUS kytkettävyys on jääkaapeissa vakiovarusteena.

Thetford-jääkaapit
– Viilennystä juuri sinun tarpeisiisi

Thetfordin monipuolisesta jääkaappivalikoimasta löytyy sopiva vaihtoehto kaikkiin matkailuautoihin ja
-vaunuihin. Valikoimassa on sekä absorptio- että kompressorimalleja, ja kaappien koot vaihtelevat aina 80-litraisesta pikkukaapista 175 litran tilavaan jääkaappiin. Kaikki Thetford-kaapit ovat korkeiden laatustandardien mukaisia, tyylikkäästi muotoiltuja ja käytännöllisiä.

Absorptiojääkaapit

Thetford-absorptiojääkaapit toimivat kolmella eri energialähteellä; Verkkojännitteellä (230V AC), ajoneuvon akkuvirralla (12V DC) sekä nestekaasulla. Jääkaapit valitsevat automaattisesti parhaan saatavilla olevan energianlähteen tai vaihtoehtoisesti voit valita energialähteen manuaalisesti.

Absorptiokaappien kiistattomana etuna on hiljaisuus. Kaapit ovat lähes äänettömiä, joten ne eivät häiritse herkkäunisiakaan matkustajia. Absorptiojääkaapit tarvitsevat kuitenkin pidemmän ajan viilentyäkseen, joten kaappi kannattaa kytkeä päälle noin kahdeksan tuntia ennen käyttöä. Absorptiokaapin tehokas toiminta edellyttää myös hyvää ilmanvaihtoa; jääkaappi tarvitsee tuuletusaukon toimiakseen kunnolla.

> Thetford-absorptiojääkaapit Autoluettelossa

Kompressorijääkaapit

Kompressorijääkaappi on tunnetuin jääkaappityyppi ja niitä löytyy runsaasti myös kotikeittiöistä. Thetfordin kompressorikaapit on suunniteltu erityisesti retkeilyautokäyttöön; kaapit ovat kompaktin kokoisia, energiatehokkaita ja ne on varustettu hiljaisella kompressorilla. Kompressorijääkaapit käyttävät ajoneuvon akkuvirtaa energianlähteenään.

Verrattuna absorptiojääkaappiin, kompressorikaappi viilentyy nopeasti. Jääkaappi kannattaa kytkeä päälle noin kaksi tuntia ennen käyttöä. Jääkaappi ei myöskään vaadi tuuletusaukkoa toimiakseen.

> Thetford-kompressorijääkaapit Autoluettelossa

 

Tutustu myös muihin Thetford-tuotteisiin.

Etsi lähin jälleenmyyjäsi.

Jaa tämä artikkeli: