Varaudu talveen! Jäänsulattaja sulattaa tuulilasin

Jäänsulattajalla varaudut talveen. Marraskuu on jo täydessä vauhdissa, ja talvi lähestyy kovaa vauhtia. Vaikka sää onkin Etelä-Suomessa vielä reilusti plussan puolella, pakkassäät saapuvat ennemmin tai myöhemmin. Yöpakkaset pääsevät usein yllättämään autoilijan, ja tuulilasi on jäässä juuri silloin, kun ikkunoiden skrapaamiselle ei ole varattu ylimääräistä aikaa. Liikkeellelähdön nopeuttamiseksi kannattaa kaappiin hankkia kätevä SONAX Jäänsulattaja.

SONAX Jäänsulattaja kirkastaa tuulilasin nopeasti

Yksi autoilun rasittavimmista puolista on ikkunoiden raaputtaminen pakkasaamuna. Jäätä voi välillä olla paksukin kerros, joka ei tunnu hievahtavankaan tavallisen jääraapan avulla. Myös pyyhkijänsulat saattavat olla jääkerroksen peitossa, mikäli pakkaseen ei osannut tai muistanut varautua nostamalla sulat ylös. Onneksi näihin tilanteisiin on olemassa helppo ratkaisu – SONAX Jäänsulattaja!

SONAXin nestemäinen jääkaavin sulattaa tuulilasin ja pyyhkijänsulat nopeasti, mutta hellävaraisesti. Sumuta SONAX Jäänsulattajaa jäiseen tuulilasiin sekä pyyhkijänsulkiin, ja anna hetki vaikuttaa. Jää alkaa sulamaan nopeasti, ja käsittely antaa suojaa myös uudelleen jäätymiseltä. Riittoisa 750 ml pullo.

 

Tämä on yksi talven must-have autonhoitotuotteista
– kannattaa kokeilla! Katso videolta, miten tuote toimii:

 

Onko renkaanvaihto vielä tekemättä? Muista pestä vanteet vaihdon yhteydessä!

Jaa tämä artikkeli: