Thulen suksiboksilla lisätilaa -katso vinkit pakkaamiseen!

Hiihtolomakausi on aluillaan ja on aika pakata perhe ja tavarat turvallisesti autoon. Suksiboksi auton katolla tarjoaa kaivattua lisätilaa ja matkustusmukavuutta. Tavaroiden sijoittaminen kuljetuslaatikkoon parantaa myös näkyvyyttä ja turvallisuutta ajoneuvon sisällä.

Autossa on huomattavasti mukavampi matkustaa kun tavarat on pakattu asianmukaisesti, eikä matkustajat joudu istumaan kassit sylissä. Märät ja lumiset ulkoiluvarusteet saavat ikkunalasit huurtumaan ja täyteen pakattu auto estää näkyvyyttä liikenteessä. Sekä boksin että lastin kiinnittäminen kannattaa tehdä huolellisesti ennen matkalle lähtöä, muistuttaa Thulen tuotepäällikkö Jyri Marttelin.

Käytännön vinkit Thulen-suksiboksin turvalliseen käyttöön:

  1. Huomioi ajoneuvokohtainen suurin sallittu kattokuorma. Suksiboksin maksimikuorma voi olla esimerkiksi 75 kiloa ja auton suurin sallittu kattokuorma saman verran. Jos boksi painaa 20 kiloa, saa siellä olla korkeintaan noin 50 kiloa tavaraa, sillä taakkatelineet painavat noin viitisen kiloa.
  2. Asenna taakkatelineet autonvalmistajan suunnittelemille paikoille. Kiinnitä suksiboksi taakkatelineisiin boksinvalmistajan ohjeiden mukaan mahdollisimman suoraan. Älä tee omia kiinnitysvirityksiä.
  3. Kuljetuslaatikkoon pakattavan tavaran tulisi olla mahdollisimman kevyttä. Tilaa vievät kevyet tavarat kuten vaatteet, makuupussit ja teltat on kätevä pakata kuljetuslaatikkoon. Painavimmat tavarat on hyvä sijoittaa alimmaiseksi.
  4. Käytä kiinityshihnoja ja verkkoja mahdollisuuksien mukaan, jotta tavarat pysyvät kuljetuksen ajan paikallaan.
  5. Thule on suunnitellut laukkusarjan, jonka avulla saat kaiken tilan optimaaliseen käyttöön kuljetuslaatikon sisällä. Lisäksi irtonaiset tavarat pysyvät järjestyksessä ja turvallisesti paikallaan.
  6. Lukitse kuljetuslaatikko ja ota vara-avaimet mukaan hanskalokeroon.

Katso myös muut kuljetusratkaisut Thulen sivuilta

Hae jälleenmyyjää

Video: Thule pärjäsi erinomaisesti turvallisuustestissä

Jaa tämä artikkeli: