Thule Extended Warranty tarjoaa pidennetyn takuun

Thule on sitoutunut tarjoamaan erinomaisia, korkealaatuisia varusteita, jotka ovat käyneet läpi monipuoliset tuotetestaukset. Siksi Thulen tuotteilla on kattava materiaali- ja valmistusvirheitä koskeva, kahden vuoden takuu. Kahden vuoden automaattista takuuaikaa on mahdollista pidentää viiden vuoden mittaiseksi rekisteröimällä tuote Thule Extended Warranty -lisätakuun piiriin.

Thulen takuu kattaa virheet ja vahingot

Thule-takuu kattaa kaikki tuotteen virheet ja vahingot, jotka havaitaan kahden vuoden sisällä ostopäivästä. Takuun piiriin kuuluvat myös normaalista kulumisesta aiheutuneet vahingot. Takuu ei kuitenkaan kata vaurioita, joihin Thule ei pysty vaikuttamaan. Tällaisia ovat muun muassa väärinkäytöstä, ylikuormaamisesta ja Thulen kirjallisten ohjeiden ja määräysten noudattamatta jättämisestä aiheutuneet vahingot. Takuu ei myöskään kata käyttäjän ajoneuvolle, kuormalle tai omaisuudelle aiheutuvaa vahinkoa.

Thule-takuu kattaa seuraavaa

  • Thule voi korjata takuun alaisen tuotteen
  • Tuote korvataan uudella, mikäli vikaa tai puutetta ei voida korjata
  • Thule tarjoaa tilalle vastaavan, samanarvoisen tuotteen tai ostohinnan palautuksen, mikäli tuotetta ei voida korvata samalla mallilla

Thule Extended Warranty – Pidennä takuuaikaa 3 vuodella!

Thule Extended Warranty, eli laajennettu takuu, koskee tuotteita ja tarvikkeita, jotka ovat Thulen valmistamia ja jotka on myyty Thule-tuotemerkillä. Rekisteröimällä tuotteesi Thulen sivuilla, saat 3 vuoden lisätakuun tuotteillesi. Huom! Rekisteröiminen on tehtävä kahden vuoden kuluessa ostopäivästä.

Esimerkkinä Thule-suksiboksi:

2 vuoden tehdastakuu + 3 vuoden Extended Warranty -lisätakuu = 5 vuoden takuu!

> Rekisteröi Thule-tuote laajennetun takuun piiriin tästä!

Katso Extended Warrantyn piiriin kuuluvat tuotteet ja lue lisää Thulen sivuilta.

Hiihtolomakausi lähestyy! Tutustu Thulen suksiboksivalikoimaan.

Jaa tämä artikkeli: