Tarkka alkometri on kesän luottokumppani

Suomen suvi on jo täydessä vauhdissa, ja moni harkitsee kunnollisen alkotesterin hankkimista kesän rientoihin. Tulossa on mökkiviikonloppuja, festareita, terassi-iltoja ja muita kesätapahtumia, joissa alkoholia saattaa kulua suunniteltua enemmän. Tällaisten tilanteiden jälkeen oma ajokunto saattaa arveluttaa, joten tarkan puhallustuloksen antava alkometri on todella hyödyllinen varuste.

Dräger-alkotesterin käyttö on helppoa ja nopeaa.

Dräger Alcotest 4000 on nopea ja luotettava alkometri kotikäyttöön

Kuluttajakäyttöön suunniteltu alkotesteri Dräger Alcotest 4000 on uudistunut versio testimenestystä niittäneestä Dräger 3820 -mallista. Kuten edeltäjänsä, myös Alcotest 4000 on suunniteltu käyttäjäystävällisyys edellä. Suomenkieliset opasteet, selkeä näyttö, äänimerkit ja taustavalaistu painike tekevät laitteesta erittäin helppokäyttöisen, joten puhallusnäytteen ottaminen sujuu luontevasti keneltä tahansa.

Mittaustoiminnon käynnistäminen on yksinkertaista: paina vain taustavalaistua toimintopainiketta. Laitteen näyttö ja valinnaiset merkkiäänet ohjaavat käyttäjää läpi puhalluskokeen. Alcotest 4000 on toimintavalmis muutamassa sekunnissa ja puhalluksen voi suorittaa heti. Näytteen käsittelyaika huoneenlämmössä on noin kolme sekuntia, mikäli puhallustulos on 0,00 ‰. Jos tulos on 1,00 ‰, käsittelyyn menee noin 10 sekuntia.

Unohda epävarmuus!

Dräger Alcotest 4000 -pakkauksen sisältö.

Mietityttääkö ajokunto kostean illan jälkeen? Kehossa oleva jäännösalkoholi on usein se, mikä paljastuu kuljettajalle ikävästi vasta puhallusratsiassa. Dräger Alcotest 4000 -testerin sähkökemiallinen anturi antaa tarkan puhallustuloksen, joten voit asettua ratin taakse luottavaisin mielin. Viranomaisten käyttämät tarkkuusalkometrit hyödyntävät tätä samaa tekniikkaa.

Kiitos kompaktin muotoilun, Dräger-alkotesteri mahtuu povitaskuun tai käsilaukkuun. Puhalluskokeen suorittaminen onnistuu siis huomaamattomasti missä tahansa. Dräger Alcotest 4000 on valmistettu Saksassa korkeimpien laatustandardien mukaisesti. Laitteen säännöllisen kalibroinnin avulla mittaustekniikka pysyy tarkkana vuosia.

Paketti sisältää alkotesterin, käyttöohjeet, suojaavan mikrokuitupussin, suukappaleen suojan sekä kolme vaihdettavaa suukappaletta. Suukappaleita on mahdollista ostaa myös erikseen.

> Etsi lähin Dräger-jälleenmyyjä

 

Haussa alkotesteri ammattikäyttöön? Tutustu Dräger Alcotest 7000 -testeriin.

Jaa tämä artikkeli: