Alcotest 7000 yhdistää pikatestauksen ja tarkkuusalkometrin

Viimeisen vuoden aikana Dräger on uudistanut testerivalikoimaansa voimakkaasti, ja tuonut markkinoille kuluttajakäyttöön soveltuvan Alcotest 4000:n sekä ammattikäyttöön tarkoitetun Alcotest 6000:n. Viimeisin Dräger-uutuus, Alcotest 7000, tuli markkinoille vuoden 2021 lopussa. Monipuolinen testeri on tarkoitettu ammattikäyttöön. Kaikki uutuustesterit ovat Drägerin tuttua Made in Germany -laatua.

Dräger Alcotest 7000 on tehokas ja monikäyttöinen

Dräger Alcotest® 7000 on täysin uudenlainen, monipuolinen alkotesteri, joka mahdollistaa sekä nopean alkoholin joukkoseulonnan että tarkan promillemittauksen. Suppilomallisella suukappaleella suoritettava pikatestaus kertoo nopeasti, onko hengitysnäytteessä alkoholia. Jos alkoholia löytyy, siirrytään pelkällä napin painalluksella kertakäyttöisellä Slide ’n’ Click -suukappaleella suoritettavaan puhalluskokeeseen, joka antaa tarkan promillelukeman. Kahden mittausmenetelmän ansiosta Dräger 7000 on markkinoiden monipuolisin vaihtoehto ammattimaiseen alkoholitestaukseen.

Muita 7000 -mallin selkeitä etuja ovat laajempi lämpötila- ja mittausalue. Uudella testerillä luotettavia mittauksia voidaan suorittaa niin kymmenessä pakkasasteessa kuin äärimmäisessä +55 °C helteessäkin. Myös testerin mittausaluetta on laajennettu. Alcotest 7000 pystyy mittaamaan uloshengitysilmasta jopa veren 3 mg/l alkoholipitoisuuden. Näyttö myös ilmoittaa, jos tämä mittausraja ylittyy.

Laitteeseen on integroitu energiaa säästävä Bluetooth® Low Energy -teknologia, jonka avulla voit olla tarkastella alkotesterin tietoja mobiililaitteen avulla. Teknologia mahdollistaa myös tietojen lähettämisen langattomasti Dräger BT Mobile Printer -tulostimeen jopa 15 metrin etäisyydeltä.

Dräger-alkotesterin käyttö on hygieenistä

Maailmanlaajuinen koronapandemia on nostanut hygienia-asiat tapetille, ja asiaan kiinnitetään yhä enemmän huomiota. Siksi on tärkeää mainita, että Dräger Alcotest 7000 -testerin käyttö on erittäin hygieenistä sekä mittaavalle että testattavalle henkilölle.

 • Dräger Alcotest 7000 -testeri puhallussuppilolla ja kertakäyttöisellä Slide 'n' Click -suukappaleella.
  Dräger Alcotest 7000 käyttää sekä puhallussuppiloa että kertakäyttöistä suukappaletta.

  Sekä Slide ’n’ Click -suukappaleet että puhallussuppilot ovat yksittäispakattuja

 • Suukappaleet ja suppilot ovat helppoja irrottaa ja napsauttaa paikoilleen
 • Puhallettaessa Slide ’n’ Click -kappaleen väliosa estää huulten suoran kontaktin laitteen kanssa
 • Slide ’n’ Click -suukappaleen takaiskuventtiili estää ilman sisäänhengityksen
 • Puhallussuppiloa voidaan käyttää monta kertaa, sillä suppilo estää uloshengitysilman takaisinvirtauksen ja roiskeet
 • Turvallinen, hygieeninen etäisyys mittaajan ja testattavan välillä
 • Etäisyyttä mahdollista kasvattaa entisestään erikseen myytävällä lisävarrella

Kalibrointi kerran vuodessa

Monia alkoholin mittauslaitteita joudutaan kalibroimaan kuuden kuukauden välein, mikä aiheuttaa vaivaa ja kustannuksia. Dräger-alkotestereissä on poikkeuksellisen hyvä mittausvakaus, joten ne vaativat kalibrointia vain kerran vuodessa. Näin säästyy aikaa – ja rahaa.

Nopea, kustannustehokas ja hygieeninen. Dräger Alcotest 7000 on kokonaisvaltainen ratkaisu ammattimaiseen alkoholitestaukseen.

 

Tuotenumerot:

Dräger Alcotest 7000 -testeri: D3700400
Alcotest Slide ’n’ Click -suukappale 100 kpl: D6810690
Alcotest Slide ’n’ Click -suukappale 1000 kpl: D6810830
Puhallussuppilo 10 kpl: D8327718

Jaa tämä artikkeli: