SONAX XTREME Vahat ovat Tekniikan Maailman vahatestin testivoittajat

vahatestin_voittajat

Tekniikan Maailma julkaisi uusimmassa lehdessään (09/2016) tekemänsä vahatestin. Testissä oli mukana kuusi vahaparia eri tuotemerkeiltä. SONAX XTREME Vahat ovat testivoittajia huikealla 9,3 arvosanalla. Testissä oli mukana SONAX XTREME Cleaner + Wax 3 ja SONAX XTREME Brilliant Wax 1 -vahat.

SONAX XTREMEn autovahat voittivat testin

Autot vahattiin kahdella eri vahalla, ensin puhdistavalla ja tämän jälkeen suojaavalla vahalla. Kiiltoa mitattiin ennen vahausta, heti vahauksen jälkeen ja parin kuukauden aikana vahauksesta. Testissä arvioitiin kiillon nousua, kiillon säilymistä, käytettävyyttä, sääkaappikokeita, kontaktikulmaa ja puhdistavuutta. SONAX vahojen helppokäyttöisyys, puhdistavuus ja kiilto saivat täydet kymmenen pistettä. SONAX vahojen loppuarvostelu on hienoa luettavaa ” Loistava kokonaisuus autonhoitoon. Helppokäyttöinen, hyvin puhdistava ja kiiltonsa säilyttävä. Ei oikeastaan mitään heikkoa osa-aluetta.”

Kaikki SONAX XTREME vahat ovat uudenaikaisia Hybridivahoja jotka jättävät erittäin sileän pinnan ja helmiäisefektimäisen kiillon. Tekniikan Maailman testivoittajien lisäksi valikoimasta löytyy puhdistavuudeltaan näiden kahden väliin sijoittuva SONAX Polish + Wax 2. Oikea vaha valitaan auton maalipinnan kunnon mukaan.

Laadukkaan ja helppokäyttöisen vahan lisäksi kunnolliset tarvikkeet ovat erittäin tärkeä osa auton vahausta. SONAX Vahan levityssieni ja Mikrokuituliina tekevät vahauksesta entistäkin helpompaa.

 

Tuotenumerot –Avaa Autoluettelossa

SO 201 100 SONAX XTREME Brilliant Wax 1

SO 207 100 SONAX XTREME Polish + Wax 2

SO 202 100 SONAX XTREME Cleaner + Wax 3

SO 417 300 SONAX Vahan levityssieni

SO 425 200 SONAX XTREME Mikrokuituliina

 

Jaa tämä artikkeli: