Kevään kuumin SONAX-uutuus: XTREME Vaahtoshampoo

Uusi vaahtoshampoo on tehokas ja marjaisen tuoksuinen.

Kevään auringonsäteet polkaisevat jälleen käyntiin autonhoitosesongin ja kauppojen hyllyt täyttyvät autonpesun uutuustuotteilla. Yksi kevään odotetuimmista SONAX-uutuuksista on SONAX XTREME Vaahtoshampoo, joka puhdistaa maalipinnan tehokkaasti, mutta hellävaraisesti.

SONAX XTREME Vaahtoshampoo 1 L

Uusi, innovatiivinen XTREME Vaahtoshampoo tuottaa erittäin kuohkean vaahdon, joka pysyy ajoneuvon pinnalla pitkään. Vaahdon pitkä vaikutusaika mahdollistaa lian irtoamisen hellävaraisesti; likaa valuu vaahdon mukana maalipinnalta eikä naarmuta autoa pestäessä. Vaahtoshampoossa on erittäin miellyttävä, marjainen tuoksu ja neutraali pH.

Kuohkeimman vaahdon saat käyttämällä XTREME Vaahtoshampoon kaverina Foam Lance -vaahdotinta, mutta shampoo soveltuu myös erinomaisesti käsikäyttöiselle vaahdottimelle ja käsinpesuun. Suihkuta vaahto ajoneuvon pintaan ja anna vaikuttaa hetki. Pese tämän jälkeen auto normaalisti ja huuhtele lopuksi painepesurilla. Mikäli auto on todella likainen, suosittelemme esipesemään auton vaahtoshampoolla tai huuhtelemaan huolellisesti painepesurilla.

 

 

Muista myös toinen huikea SONAX-uutuustuote: Clay-Ball Savisieni!

Etsi SONAX-jälleenmyyjiä.

Jaa tämä artikkeli: