Intensiivinen väri ja kiilto uudella SONAX PROFILINE Final Viimeistelykiillokkeella

Autonhoidon ammattilaisille suunnattu SONAX PROFILINE -tuoteperhe on jälleen kasvanut! Uutuustuote, SONAX PROFILINE Final, on kevyesti leikkaava viimeistelykiilloke, joka antaa auton maalipinnalle äärimmäisen intensiivisen värin ja näyttelytasoisen, täydellisen lopputuloksen.

SONAX PROFILINE Final

SONAX PROFILINE Final Viimeistelykiilloke poistaa tehokkaasti mikronaamut uudelta tai äskettäin kiillotetulta maalipinnalta. Silikonia sisältävä kiilloke antaa autolle intensiivisen värin ja erittäin sileän pinnan.

Final-viimeistelykiilloke voidaan levittää maalipinnalle joko käsin tai koneellisesti. Tuote myydään käteen sopivassa yhden litran pullossa.

Muista myös uudet, suuremmat SONAX-laikat

Alkuvuoden SONAX-uutuustuotteisiin kuuluu lisäksi myös kaksi 165 mm kiillotustyynyä epäkeskokoneille. Molemmissa laikoissa on keskireikä, joka pitää työstölämpötilan alhaisena.

Uusi, keltainen laikka on leikkaavuudeltaan Medium, joten se toimii erinomaisesti pienempien naarmujen poistamiseen ja loppukiillotukseen. Punainen laikka puolestaan on erittäin leikkaava, joten sen avulla on mahdollista poistaa syvempiäkin naarmuja auton maalipinnasta.

SONAX-tuotteet Autoluettelossa.

Etsi SONAX-jälleenmyyjiä.

Lue myös: Huippu-uutuus! SONAX PROFILINE Reload Pinnoittava shampoo

Jaa tämä artikkeli: