SONAX Beast Vannepesu on todellinen peto likaa vastaan

Renkaanvaihtosesonki käy nyt kuumana. Ennen kuin siirrät talvirenkaat varastoon, puhdista niiden vanteet huolellisesti tehokkaalla SONAX Beast Vannepesulla. Pinttynytkin lika saa varmasti kyytiä!

Renkaiden perusteellinen puhdistus kannattaa, sillä likaisten vanteiden säilöminen voi pahimmillaan aiheuttaa vanteiden pinnan hapettumista, ja renkaisiin jäänyt lika puolestaan vahingoittaa renkaita. SONAX Beast on erinomainen partneri vanteiden puhdistukseen, sillä tehokas ja materiaaliystävällinen tuote soveltuu käytettäväksi kaikille teräs- ja kevytmetallivanteille, lakatuille, kromatuille, kiillotetuille ja mattapintaisille vanteille. Käyttökokemuksen kruunaa herkullinen, hedelmäinen tuoksu.

SONAX Beast Vannepesua on saatavilla kätevässä litran sumutinpullossa sekä riittoisassa viiden litran kanisterissa.

Vannepesuaine muuttuu violetiksi, kun se reagoi lian kanssa.
Näin käytät Beast Vannepesua
    1. Varmista, että vanteet ovat jäähtyneet.
    2. Sumuta SONAX Beastia lähietäisyydeltä reilusti vanteiden pinnoille.
    3. Anna vaikuttaa 2-4 minuuttia. Aineen väri muuttuu tumman violetiksi, kun se reagoi lian kanssa.
    4. Pese vanteet SONAX Vanneharjan avulla. Kätevän harjan avulla pääset käsiksi myös kaikkein ahtaimpiin ja vaikeapääsyisimpiin paikkoihin. Muista käyttää suojakäsineitä.
    5. Huuhtele huolellisesti.

Vinkki! Voit viimeistellä vanteiden käsittelyn SONAX XTREME Vannesuojalla. Suoja antaa vanteille kovan, läpinäkyvän pinnoitteen, joka hylkii vettä, likaa ja tiesuolaa.

 

Lue myös: SONAX Air Aid raikastaa autosi hetkessä

Jaa tämä artikkeli: