SONAX-automaattipesuaineet nyt saatavilla

Tänä vuonna tulee kuluneeksi 70 vuotta siitä, kun ensimmäiset SONAX-tuotteet valmistettiin Saksassa vuonna 1950. Kotimaansa markkinoilla SONAX on ollut markkinajohtaja jo vuosien ajan, ja laadukkaiden tuotteiden suosio on jatkuvassa kasvussa myös kansainvälisesti. Myös Kahalla tuotevalikoima laajenee tasaiseen tahtiin, ja uusimpana lisäyksenä valikoimaa täydentävät tehokkaat SONAX-automaattipesuaineet.

Tehokkaat ja todella riittoisat automaattipesuaineet

Uudet automaattipesuaineet koneelliseen pesuun ovat totuttua SONAX-laatua ja erittäin riittoisia. Verrattuna moneen kilpailevaan tuotteeseen, SONAX-pesuainetta tarvitaan usein huomattavasti pienempi määrä toivotun pesutuloksen saavuttamiseksi. Valikoima kattaa esipesuaineet eri kausille, vannepesun, shampoon, vahoja ja äärimmäisen tehokkaan pinnoitteen.

> Katso koko SONAX-automaattipesuaineiden valikoima

 


SONAX Intensive Cleaner Esipesuaine

Alkalinen esipesuaine, joka soveltuu erinomaisesti automaattipesuloihin kevät-, kesä ja syyskausina. Poistaa rasvan, öljyn ja hyönteistenjäämät tehokkaasti. Sopii myös vanteiden pesuun. Saatavilla sekä 25 että 200 litran pakkauksessa.


SONAX PowerClean Vanne/Esipesuaine

Alkalinen vanne- ja esipesuaine automaattipesuloihin. Äärimmäisen tehokas puhdistus. Tuote ei sisällä fosfaattia ja soveltuu myös pesuharjojen puhdistukseen. Saatavilla 25 litran pakkauksessa.


SONAX FoamCare Kiillotusvaha

Luonnollisesti uuteen automaattipesutuotteiden sarjaan kuuluu myös vahoja. FoamCare Kiillotusvaha on ns. harjavaha, joka puhdistaa, suojaa ja kiillottaa yhdellä kertaa. Tuote sisältää laadukasta Carnaubavahaa, joka antaa pitkäkestoisen suojan maalipinnalle. Saatavilla 25 litran pakkauksessa.


SONAX Hypercoat Pinnoite

Täysin uutta teknologiaa edustava SONAX Hypercoat Pinnoite. Uuteen CSi-teknologiaan perustuva, varta vasten automaattipesuloihin kehitetty Hypercoat on keraaminen pinnoite, joka antaa maalipinnalle uskomattoman kiillon ja erittäin pitkäkestoisen suojan. Hypercoat-pinnoite hylkii vettä erinomaisesti ja kestää jopa 10 pesukertaa. Kyseessä on siis todellinen premiumpesun viimeistelytuote, joka saa asiakkaat ällistymään lopputuloksesta! Saatavilla 25 litran pakkauksessa.


Muista myös kevään SONAX-uutuudet: Beast Vannepesu ja XTREME Muovinkirkaste!

Jaa tämä artikkeli: